به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، دموکراتها در انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا که روز سهشنبه برگزار شد، با وجود شکست در مجلس سنا، پس از ۸ سال توانستند اکثریت را در مجلس نمایندگان در دست بگیرند.
قدرت گرفتن دوباره دموکراتها در کنگره این روزها گمانهزنیهای زیادی را درباره احتمال اعمال فشار آنها بر دولت ترامپ برای تغییر رویکرد خود در حوزه سیاست خارجی بویژه در رابطه با ایران مطرح کرده اما نگاهی گذرا به اظهارات و عملکرد آنها نشان میدهد حزب دموکرات و جمهوریخواه اگرچه در رویکرد با یکدیگر متفاوتند اما اهداف مشابهی را در سیاست خارجی قدرتطلبانه آمریکا دنبال میکنند.
ترامپ به اذعان مقامات و رسانههای آمریکایی، با اعمال سیاست "فشار حداکثری" خود در پی آن است که از اهرم تحریم به عنوان ابزاری برای ایجاد نارضایتی داخلی در ایران و در نهایت تغییر نظام حاکم بر این کشور استفاده کند؛ حال آنکه دموکراتها نیز هیچگاه رویای خود برای تغییر حکومت در ایران را پنهان نکردهاند.
اگر اعضای برجسته دولت ترامپ مانند جان بولتون -مشاور امنیت ملی کاخ سفید- سابقه حضور در نشستهای گروهک تروریستی منافقین را دارند، «نانسی پلوسی» رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا که با پیروزی اخیر دموکراتها در انتخابات کنگره به زودی قبای ریاست مجلس نمایندگان آمریکا را به تن خواهد کرد نیز دست کمی از آنها ندارد.
او اوایل تابستان گذشته پیامی را برای گردهمایی گروهک تروریستی منافقین در پاریس فرستاد که مضمون اصلی آن تشویق به براندازی و حمایت از تغییر رژیم در ایران بود. پلوسی در این پیام پس از عرض سلام به تروریستهایی که دستشان به خون هزاران شهروند ایرانی بیگناه آلوده است، نوشت:
«افتخار من است كه سلام گرم خود را به حاميان و دوستان یک ايران آزاد برسانم. امسال، دنيا مردان و زنانی كه شجاعانه برای ایفای حقشان در تظاهرات صلحآميز در سراسر كشور (اشاره به آشوبهای سازماندهیشده دیماه ۹۶) شرکت کردند را نظاره كرد. شجاعت و عزم آنها به همه ما انگيزه میدهد تا در ماموريت مشترکمان برای "برقراری يك ايرانِ دموكراتیک، آزاد و غيرهستهای" مجددا متعهد شويم ... ما برای احقاق صلح و ثبات در ايران و پايان دادن به حمايت رژيم از تروريسم در جهان و ساختن يك آينده امن، جايی كه كودكان ما بتوانند بدون ترس از تسليحات هستهای زندگی كنند، در کنار آنها میايستيم. تا وقتی كه ايرانيان به حقوق بشر، كرامت و آزادی كه مستحق آن هستند، نرسند، كار ما تمام نشده است!»
اتهاماتی که در این پیام کوتاه به ایران زده شده از حمایت از تروریسم گرفته تا تلاش برای ساخت سلاح هستهای و همچنین هدفی که به وضوح از زبان عالیترین مقام دموکراتِ فعلی آمریکا در رابطه با کشورمان بیان شده یعنی حمایت از تغییر حکومت در ایران، دقیقا مشابه همان اظهاراتی است که این روزها به کرات از زبان جمهوریخواهان و دست اندرکاران دولت ترامپ شنیده میشود. حال، آیا میتوان تصور کرد یک مجلس دموکرات در رابطه با ایران به دنبال هدفی غیر از این در سیاست خارجی خود یا یک رئیسجمهور جمهوریخواه باشد؟!
انتهای پیام/
باید با شیوه خود آمریکا به مقابله او رفت باید نظام منحط آمریکا و صهیونیستهای حامی او را به شیوه خودشان نابود کرد.
قطعا در کشور آمریکا ناراضیان فراوانی وجود دارند که می توان با روش خودشان بر علیه خودشان تحریک کرد از جنس 99 - 1 نباید غافل شد جنبش ها سازمان ها اقلیت ها گروها و بسیاری از این موارد در آمریکا وجود دارد که قطعا از قوانین موجود و رفتار داخلی ناراضی هستند کافیست آمریکا مزه این روش ها را بچشد.
یا علی مدد
مرگ بر امریکا
مرگ بر امریکا تنها یک شعار نیست یک هدف است .
اندکی صبر سحر تزدیک است .