یک کارشناس هندی بر اهمیت و ضرورت خرید نفت ایران به واسطه سهولت انتقال آن به پالایشگاه‌های هند تاکید کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روز گذشته، آمریکا تحریم های اقتصادی علیه ایران در بخش های انرژی، حمل و نقل و بانکی را که در دوره باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا لغو شده بود، باز گرداند. تحریم هایی که به ادعای مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا «سخت ترین تحریم ها علیه ایران» تاکنون است. هند یکی از هشت کشوری است که از تحریم های آمریکا علیه مشتریان نفتی ایران به مدت 6 ماه [180 روز] معاف شده است.

مایک پمپئو مدعی است این مدت زمان به واشنگتن اجازه می دهد تا مذاکراتش را برای به صفر رساندن صادرات نفتی ایران به اتمام برساند. این در حالی است که کشورهای خریدار نفت سعی دارند به تعامل اقتصادی خود با ایران حتی پس از پایان مهلت آمریکا ادامه دهند.

«موهان گوروسوامی»، بنیانگذار مرکز سیاست جایگزین در هند در مصاحبه با اسپوتنیک گفت: به رغم معافیت موقت آمریکا برای مشتریان نفتی ایران، هند همچنان به واردات نفت ایران نیاز دارد و تا جایی که بتواند و ضرورت ایجاب کند از این کشور نفت وارد می کند چرا که نفت ایران نزدیکترین و مناسب ترین منبع برای پالایشگاه های هند است. علاوه بر این دهلی نو در حال پیشبرد روند تجارت دوجانبه با تهران است.

وی افزود: هند به صراحت به آمریکا اعلام کرد که تحریم های یکجانبه آن علیه ایران، اهمیت چندانی ندارد و دهلی نو تا جایی که بتواند به خرید نفت از ایران ادامه می دهد. به عقیده من، قصد هند خرید حجم اندک نفت نیست. هند به خرید نفت ایران ادامه می دهد و تلاش برای شکستن محاصره اقتصادی ایران بسیار مهم است.

او در ادامه گفت: هند هرگز خرید نفت خود را به صفر نمی رساند چرا که برای پالایشگاه های ما نفت ایران مناسب ترین و نزدیکترین منبع است. هند نیز خواهان آن است تا صادرات کالا به ایران را افزایش دهد. پرداخت روپیه تعادل تجارت را به نفع هند تغییر نخواهد داد، اما این به تعادل کلی تجارت ما کمک خواهد کرد. ما همیشه از این شیوه که بازار بزرگی برای فروش کالاهای هندی ایجاد شود، استقبال کرده ایم.

انتهای پیام/

برچسب ها: ایران ، هند ، تحریم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۲۱:۲۴ ۱۶ آبان ۱۳۹۷
تجارت با روپیه یا لیر یا..فقط موجب میشه دولت برای رفع نیازهاش واردات انجام بده و در بازار داخلی بفروشه کالای وارداتی رو که نیاز هم نیست ...نتیجه بیکاری ..تعطیلی کارگاها و شرکتها..
آخرین اخبار