فرمانده نیروی انتظامی مرودشت از کشف ۳۹ هزار لیتر سوخت قاچاق طی عملیات مشترک پلیس و سپاه در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سرهنگ اسماعیل زراعتیان فرمانده نیروی انتظامی مرودشت گفت: ماموران کلانتری با همکاری سپاه شهرستان از محل دپو سوخت قاچاق در یکی از گاراژ‌های سطح شهر مطلع و پس از هماهنگی با مراجع قضائی بلافاصله در محل حضور یافتند.

وی افزود: ماموران با حضور در محل مشاهده کردند ۲ نفر در حال فرار هستند که سریعاً آن‌ها را دستگیر و در بازرسی از گاراژ ۲ عدد مخزن حاوی گازوئیل که در زیر خاک جاسازی شده بود را کشف کردند.

سرهنگ زراعتیان ادامه داد: ماموران در ادامه بازرسی از این گاراژ یک دستگاه تریلر حامل ۱۸ عدد مخزن ۲ هزار لیتری که آماده سوخت گیری بود را مشاهده و آن را توقیف کردند.

این مقام انتظامی بیان کرد: قاچاقچیان پس از دپو سوخت در مخازن جاسازی شده در زمین، آن را به مخازن ۲ هزار لیتری انتقال و در تریلر جاسازی و ورودی آن را با بسته‌های ظروف یکبار مصرف مخفی و به این روش سوخت را به خارج از کشور قاچاق می‌کردند.
این مقام انتظامی افزود: در این خصوص ۲ نفر قاچاقچی دستگیر، یک دستگاه تریلر و یک دستگاه خودرو پراید توقیف و ۳۹ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط شد.

انتهای پیام/ن

کشف سوخت قاچاق در فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار