کوروش باقری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه تیم ملی وزنه برداری چه نتیجه ای در مسابقات جهانی عشق آباد کسب خواهد کرد، بیان کرد: باید بگویم طبیعی است با توجه به اینکه خیلی از نفرات تیم در گذشته عضو تیم ملی بودند اما اکنون به دلیل بالاتر رفتن سن در تیم نیستند ، افراد جوان تر جایگزین آنها در ترکیب تیم ملی شده اند ، به نظرم این موضوع هم یک مسئله طبیعی است.
او درباره پیشبینی نتیجه تیم ایران در رقابتهای جهانی ترکمنستان گفت: برگشت 10 کشور محروم به صحنه رقابتها مطمئناً پیشبینی نتیجه تیم ایران را سختتر میکند. گر چه بعضی از مسئولان فدراسیون سال قبل بعد از قهرمانی ایران در جهانی آمریکا با حرفهای تبلیغاتی عنوان کردند اگر این کشورها هم بودند باز ایران قهرمان میشد. در این دوره هم اعتقادم بر این است که از لحاظ تیمی پتانسیل قرار گرفتن در بین چهار تیم برتر جهان را داریم اما از لحاظ مدالی به غیر از سهراب مرادی کسی دیگری نیست که برایمان مدال آوری کند و این موضوع هم بخودی خود می تواند برایمان دردسرساز شود. البته رضا بیرالوند شاید در حرکت دو ضرب به مدال نزدیک شود.
باقری درباره حضور ایلیا ایلین در وزن هاشمی بیان کرد: به هر حال نباید فراموش کرد علی هاشمی سال گذشته مقام نخست مسابقات جهانی را بدست آورد و طبیعی است که سایر ورزشکاران به چشم یک قهرمان به او نگاه کنند. او با رکورد 404 کیلوگرم سال گذشته در آناهایم آمریکا مدال طلا را برای کشورمان کسب کردم اما با تکرار همین رکورد در بازی های آسیایی سوم شد و از سوی دیگر بازگشت ورزشکاران کشورهای محروم هم پس از اتمام دوران محرومیت مقداری می تواند برای علی هاشمی خطر ساز شود ولی در هر صورت امیدوارم او در عشق آباد دوباره بر بام جهان بایستد، از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.
او درباره اینکه آیا علی مرادی نام حسین رضا زاده را به عنوان کاندید حضور در هیئت رئیسه کنفدراسیون وزنه برداری آسیا در اختیار این کنفدراسیون قرار می دهد یا خیر، گفت: علی مرادی باید با درنظر گرفتن شرایط وزنه برداری چنین کاری انجام دهد اما به صورت معمول او امیال شخصی اش را بیشتر از شرایط وزنه برداری در نظر می گیرد. علی مرادی باید حسین رضا زاده را معرفی کند اما تا جایی که می دانم به دلیل اینکه رضازاده اکنون عضو هیئت رئیسه کنفدراسیون وزنه برداری آسیا است خودش هم می تواند برای کاندید شدن اقدام کند.
باقری درباره اینکه آیا نماینده نداشتن در هیئت رئیسه کنفدراسیون وزنه برداری آسیا به وزنه برداری کشورمان ضربه خواهد زد یا خیر، گفت: علی مرادی 12 سال دبیرکل کنفدراسیون وزنه برداری آسیا بوده است. باید دید آیا او این بار شرایط ملی را در نظر می گیرد یا اهداف شخصی را لحاظ می کند. زمانیکه نگاه ملی نباشد بود یا نبود خیلی ها بی تاثیر است. دورانی که مرادی دبیر کل کنفدراسیون آسیا بود چه گلی به سر وزنه برداری ایران زد.
او درباره بالا رفتن فشار تمرینات ملی پوشان وزنه برداری در آستانه رقابت های جهانی اظهار داشت: این موضوع از اختیارهای کادرفنی است و هیچ وقت به خودم اجازه نمی دهم وارد چنین مسائلی شوم. بی شک محمد حسین برخواه قابلیت سرمربیگری تیم ملی را دارد و باید اجازه دهیم کارش را انجام دهد.
سرمربی سابق تیم ملی وزنه برداری درباره احتمال معرفی یک پدیده برای وزنه برداری ایران در رقابت های جهانی عشق آباد تصریح کرد: به این موضوع امیدوار هستیم و باید ببینیم چه اتفاقی در رقابت های جهانی رخ می دهد.
باقری درباره ارزیابی اش از عملکرد سهراب مرادی در رقابت های جهانی گفت: طبق معمول همه مدال طلای سهراب را قطعی می دانند و من هم در جریان هستم که او به سختی تلاش می کند. آرزوی قلبی ام اینست سهراب ضمن کسب مدال طلای رقابت های جهانی رکوردخوبی هم در این رقابت ها ثبت کند.
او درباره اینکه آیا تیم ملی وزنه برداری با غیبت بهداد سلیمی و سعید علی حسینی در دسته سنگین وزن و حضور علی داوودی و همایون تیموری به جای آنها در رقابت های جهانی با مشکل مواجه نمی شود، گفت: سعید به دلیل آسیب دیدگی مسابقات جهانی را از دست داد اما طبیعی است بهداد سلیمی پس از نزدیک به یک دهه حضور در تیم ملی باید وزنه برداری را کنار بگذارد. باید روی نفراتی مانند علی داوودی کار شود تا این خلا را پر کنند. همایون تیموری هم سال 2012 که خودم سرمربی تیم ملی جوانان بودم چهارم جهان شد اما مدتی وزنه برداری را کنار گذاشت. با این وجود امیدوارم همایون در بازگشت به این رشته به آنچه پتانسیلش را دارد دست یابد.
دارنده مدال طلای دسته 94 کیلوگرم رقابت های جهانی 2001 درباره اینکه آیا فدراسیون وزنه برداری در بخش استعدادیابی عملکرد خوبی داشته است یا خیر، بیان کرد: استعدادیابی کار فدراسیون نیست که به دلیل تبلیغات و شعار دادن خودش را وسط می اندازد. در این میان وظیفه هیئت های استانی چیست؟ فدراسیون تنها باید خط مشی را مشخص کند و هیئت های وزنه برداری به عنوان بازوی اجرایی فدراسیون استعدادیابی انجام دهند. اینکه چهار وزنه بردار به اردو بیایند و حرکات یک ضرب و دوضرب انجام دهند به این معنی نیست که فدراسیون استعدادیابی انجام داده است بلکه این وزنه برداران پیش از این از سوی هیئت ها شناسایی شده اند.
او افزود: فدراسیون به صورت مستقیم نقشی در شناسایی نفرات مستعد ندارد بلکه باید به صورت غیر مستقیم در این باره نظر بدهد. فدراسیون باید ضمن برگزاری کلاس های آموزشی برای مربیان شهرستانی به آنها امکانات بدهد تا بتوانند استعدادیابی کنند.
سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری درباره مدعی بودن فدراسیون وزنه برداری نسبت به اهدای مدال طلای دسته 94 کیلوگرم رقابت های المپیک ۲۰۱۲ لندن به سعید محمدپور تصریح کرد: هرکسی می تواند ادعا کند اما باید این را هم در نظر بگیرید که اگر از میان ۶۰ وزنه برداری که تست دوپینگشان مثبت شد یک نفر ایرانی یود چه بلوایی به وجود می آمد. جای خوشحالی دارد با وجود اینکه وزنه برداران کشورهای زیادی در المپیک لندن به مشکل خوردند از جمع 6 وزنه بردار ایرانی تست یک نفر هم مثبت نبود و این موضوع به دوره خاصی هم تعلق ندارد. چنین موضوعی نشان می دهد ما در المپیک لندن وظیفه مان را انجام داده و درست کار کردیم. امیدواریم فدراسیون فعلی هم وظیفه اش را انجام دهد.
باقری درباره تلاش های فدراسیون برای قراردادن نام 3 وزنه بردار دیگر در فهرست نفرات اعزامی به رقابت های جهانی گفت: اطمینان دارم فدراسیون نام آنها را هم برای رقابت های جهانی رد کرده است اما برخی مواقع این مشکلات در فدراسیون جهانی پیش می آید. البته مشکل خاصی هم نیست و بی شک این سه وزنه بردار هم در رقابت های جهانی شرکت می کنند.
بیشتر بخوانید:
باقری: تصمیم مرادی بچه گانه است/ کارهای غیرحرفهای فدراسیون، روحیه عسگری را نابود کرد
باقری:طبیعی بود که اولویت کادر فنی انتخاب نفرات در اوزان سنگین وزن باشد
انتهای پیام/