به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزیربهداشت و رئیس جشنواره دیجیتال سلامت در نشست خبری جشنواره رسانه های دیجیتال سلامت گفت: در دنیا ۱۰۰ هزار اپلیکیشن سلامت داریم و در کشور ما استارتآپها کار خود را آغاز کرده اند اما در حوزه سلامت استارتآپ ها فعالیت خوبی نداشتند و شاید دلیل آن این بوده که حمایت های خوبی از آنها نشده است.
وی ادامه داد: این جشنواره کمک می کند مدیران با ظرفیت های حوزه آی تی آشنا شوند و فعالیت استارتآپ های حوزه سلامت بیشتر شود و شتاب دهنده ها نقش حمایتی خواهد داشت، از این پس دبیرخانه دائمی جشنواره فعالیت خواهد کرد و شتاب دهنده سلامت راه اندازی خواهد شد.
ایازی اظهار کرد: با وجود زمان کوتاه برای شرکت در جشنواره با استقبال خوبی روبرو شدیم و ۷۰ استارتآپ حوزه سلامت شرکت کردند و این جشنواره در حوزه آی تی و سلامت فرصت خوبی است امیدواریم بتوانیم فعالیت گستره تری در این حوزه داشته باشیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مبنی بر اینکه آیا برنامه ای دارید تا برای حمایت از استارتآپ ها آنها را در مراکز درمانی که مهمترین محل مراجعه مردم در حوزه سلامت است، معرفی کنید؟ گفت: ما اخیرا کارگروهی متشکل از وزارت بهداشت، معاونت علمی و وزارت ارتباطات تشکیل داده ایم تا در مورد نحوه حمایت از استارتآپ های دیجیتال سلامت تصمیم گیری کنیم و این پیشنهاد است که اپلیکیشن ها در مراکز درمانی به مردم معرفی شوند و ما این پیشنهاد را در کارگروه تشکیل شده مطرح خواهیم کرد.
انتهای پیام/