به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ؛ اصغر خوشخو مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: میانگین برداشت
گوجه فرنگی در این شهرستان در هر هکتار ۴۰ تن است.
وی تصریح کرد: ۳۰ درصد گوجه فرنگی تولیدی در تربت جام به صورت تازه خوری مصرف میشود و ۷۰ درصد آن به کارخانجات رب و فرآوری استان ارسال میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام با بیان اینکه در سطح ۲۵۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی این شهرستان طرح مبارزه با انواع بیماریها اجرا شده است گفت: با ارائه تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان کشتزارها باید به سامانه آبیاری نوین تجهیز شوند، زیرا شیوه آبیاری سنتی پاسخگو نیست.
خوشخو افزود: بیش از ۶۷ هزار نفر به صورت مستقیم در
مزارع گوجه فرنگی این شهرستان مشغول کار هستند.
گفتنی است تربت جام با ۴۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی، ۱۴ هزار بهره بردار در این بخش دارد.
انتهای پیام//س.ج
۳۰ درصد گوجه فرنگی تولیدی در تربت جام به صورت تازه خوری مصرف میشود