به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،علیرضا رحیمی در گردهمایی استانی کمیته همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش که در دفتر نماینده ولی فقیه در سنندج برگزار شد، به تشریح اهداف، سیاستها و برنامههای ستاد همکاریها در سطوح مختلف پرداخت و گفت:اعضای این کمیته قرارگاه فرهنگی استان بوده و مسئولیت فرهنگی به عهده دو نهاد آموزش و پرورش و حوزه علمیه بهعنوان «مروج فرهنگ عمومی» و «فرهنگ دینی» است.
وی دانشآموزان و نسل آیندهساز کشور را مخاطب مشترک آموزش و پرورش و حوزههای علمیه دانست و گفت: با تصویب و اجرای سند تحول، خوشبختانه آموزش و پرورش بیش از گذشته زمینه را برای حضور و فعالیت دستگاههای فرهنگی در جهت کمک به حوزه تعلیم و تربیت فراهم کرده است.
معاون پژوهش و برنامهریزی ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزشوپرورش با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نود راهکار پیشبینی شده است، تصریح کرد: بدون همکاری حوزهها این راهکارها محقق نمیشود بنابراین باید همه با هم در راستای تحقق اهدف تلاش کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به عرصهها و فعالیتهای مشترک آموزش و پرورش با حوزههای علمیه در قالب کمیته همکاریها پرداخت و ادامه داد: امور تربیتی، نقد کتابهای درسی، تربیت نیروی انسانی و حوزه پژوهشی از عرصههای فعالیت مشترک است، که میتوان به آن اشاره کرد.
رحیمی با اشاره به محور و ملاک همکاریهای کمیته، افزود: امروز آموزش و پرورش به کمک حوزههای علمیه نیاز دارد و مخاطبین حوزه نیز در آموزش و پرورش است و باید حوزهها در تربیت نیروی انسانی تأثیرگذار کمک کنند.
وی اظهار کرد: باید با همکاری این دو نهاد، نیروهایی تربیت شوند که توانایی تأثیرگذاری و جهتدهی صحیح فرهنگی را در آموزش و پرورش داشته باشند و برنامه و حرکت برنامهمحور تهیه و تدوین شود.
معاون پژوهش و برنامهریزی ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزشوپرورش همکاری تعاملی، مطالبهگری و ظرفیتسازی را سه رویکرد ستاد همکاریها بیان کرد و گفت: امروز فضای لازم برای فعالیت وجود دارد اما باید از همدیگر مطالبهگری کرد تا بلکه همکاریها منجر به ظرفیتسازی شود.
انتهای پیام/م