![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
سرهنگ ابراهیم ملاشاهی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: روز گذشته ماموران یگان تکاوری ۱۰۹ شهرستان دلگان هنگام کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای روستایی به یک دستگاه تانکر حمل سوخت مشکوک شدند.
وی اظهار داشت: تیم گشت یگان تکاوری پس از متوقف کردن خودرو با علائم هشدار دهنده، ۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق و فاقد هرگونه مجوز حمل از آن کشف کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به توقیف خودرو افزود: راننده متخلف پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.
وی عنوان کرد: نیروی انتظامی تلاش میکند که همواره خدمات انتظامی را به طور دقیق، شایسته و در شآن مردم شریف این استان پهناور ارائه دهد و به خود افتخار میکنیم که خداوند توفیق خدمتگذاری به این مردم غیور، دینی و همراه را به ما داده است.
انتهای پیام/پ