![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
احمد آرمین رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان خاش در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان موفق به کشف 5 هزار لیتر نفت گاز غیرمجاز از یک دستگاه خودروی کامیون بنز شدند .
احمد آرمین افزود: در همین راستا با دستگیری متهم ، تشکیل پرونده و توقیف خودرو ، اقدامات مربوط به رسیدگی در تعزیرات حکومتی آغاز شد .
وی در ادامه گفت : شعبه رسیدگی کننده بنا بر اظهارات متناقض متهم ، محرز بودن سوخت های قاچاق و سایر ادله ، تخلف را وارد دانست و قاچاقچی سوخت را به میزان 149 میلیون و 335 هزار ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد .
وی ادامه داد: در ماه گذشته 14 فقره پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز در تعزیرات حکومتی شهرستان خاش رسیدگی شده است که متخلفین به پرداخت 701 میلیون و 623 هزار ریال محکوم شدند.
انتهای پیام/ب