یک متخصص جراحی و درمان بیماری‌های لثه و ایمپلنت گفت: روش پروآرچ روشی نوین در کاشت ایمپلنت های دندانی یک فک است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امین معتمدی متخصص جراحی و درمان بیماری‌های لثه و ایمپلنت با اشاره به برگزاری سمپوزیوم دو روزه ایمپلنت ‌های تمام فک یا فول ‌آرچ گفت: بازسازی دندان‌ها در افرادی که تمام دندان‌های یک فک خود را از دست داده ‌اند یا در آینده از دست می‌دهند جزو پیچیده‌ترین درمان‌های ایمپلنت محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: در این افراد نیاز است که دندان‌ها جایگزین و بافت استخوانی و لثه از دست رفته فک بازسازی شوند؛ همچنین فرم صورت و زیبایی آن به طور طبیعی بازسازی شود و برای بازسازی تمام دندان‌های یک فرد معمولا نیاز به همکاری تیمی از متخصصان و از گروه‌های مختلف دندانپزشکی است.

معتمدی با بیان اینکه در این سمپوزیوم دو روزه روش اشترومن-پروآرچ معرفی می‌شود، گفت: ما در این سمپوزیوم تلاش می‌کنیم طبقه‌بندی‌ها و پروتکل‌های درمانی که در این زمینه وجود دارد را معرفی کنیم زیرا همانطور که گفته شد بازسازی تمام دندان‌های یک فرد بسیار پیچیده بوده و درمان بر اساس پروتکل‌ها و طبقه‌بندی‌ها بسیار حائز است.

روش مدونی برای بازسازی دندان وجود ندارد

این متخصص جراحی و درمان‌ بیماری‌های لثه و ایمپلنت ادامه داد: در بسیاری از روش‌های درمانی برای بازسازی دندان‌های کل فک پروتکل یا روش مدون وجود ندارد اما روش اشترومن-پروآرچ کاملا مدون و مبتنی بر مدارک علمی است و این موضوع به دندانپزشکان کمک می‌کند تا با یک روش مدون، پیچیده‌ترین درمان‌ها را با نتایج قابل پیش‌بینی برای بیماران انجام دهند.

وی اظهار کرد: سمپوزیوم ایمپلنت‌های تمام فک ۱ تا ۲ آذرماه در تهران - مرکز همایش‌های بین المللی رایزن و در دو روز کامل کاری برگزار می‌شود و ۶ نفر از اساتید مطرح کشور در رشته‌های پریودنتیکس، جراحی فک و صورت و پروتز‌های دندانی شرکت دارند. همچنین متخصصان خارجی در این سمپوزیوم به ایراد سخنرانی می‌پردازند و در مجموع سمپوزیوم با ۱۳ سخنرانی و حضور اساتید برجسته خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

معتمدی با بیان اینکه در طول دو روز سمپوزیوم، روش اشترومن-پروآرچ به طور عملی به دندانپزشکان معرفی می‌شود، گفت: در این سمپوزیوم دو بیمار با روش درمانی پروآرچ درمان می‌شوند که در روز اول بیمار با روش آنالوگ و در روز دوم با روش دیجیتال درمان خواهند شد و هر دو بیمار در نهایت در همان روز دندان‌های خود را تحویل می‌گیرند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار