![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333848_169.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان مرتضی صفاری نطنزی نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور دعوت کردیم تا برای بازدید از بناهای تاریخی، پیگیری طرح ها و مسائل این حوزه، سفری به شهرستان نطنز داشته باشند.
وی افزود: افتتاح رسمی هتل چهار نطنز، مهمترین برنامه سفر علی اصغر مونسان به شهرستان نطنز است.
نماینده مردم نطنز تصریح کرد: این هتل در زمینی به مساحت پنج هزار و ۴۸۰ مترمربع و زیربنای هشت هزار و ۵۰۰ مترمربع در هفت طبقه و با ظرفیت ۱۲۰ تخت اقامتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث شده است.
وی اضافه کرد: برای ساخت این هتل بیش از ۲۷۰ میلیارد ریال هزینه شده و دارای امکاناتی از قبیل رستوران روباز، مجموعه تالارهای برگزاری مراسم، رستوران، سفرخانه سنتی و کافی شاپ است.
انتهای پیام/م