آنه‌ماری شیمل، استاد برجسته عرفان اسلامی و مولوی‌پژوه آلمانی به مناسبت روز گرامیداشت مولانا یادداشتی درباره او منتشر کرد.

مولوی از درون مصیبت‌ها و فجایع، عناصر امید را بیرون می‌کشیدبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛  هشتم مهر ماه در تقویم‌ به عنوان روز بزرگداشت و گرامیداشت مولانا نامگذاری شده است. در زندگی نامه مولانا جلال الدین محمد بلخی آمده است که در ششم ربیع الاول سال 604 هجری قمری در بلخ به دنیا آمده و  پدر او مولانا محمدبن حسین خطیبی است که به بهاء الدین ولد معروف شده و  «سلطان العلماء»  از القاب مشهور این عارف، شاعر و اندیشمند است.

به همین مناسبت آنه‌ماری شیمل، استاد برجسته عرفان اسلامی و مولوی‌پژوه آلمانی یادداشتی درباره وی منتشر کرده است.

متن یادداشت این مولوی پژوه آلمانی و استاد برجسته عرفان اسلامی به شرح زیر است:

«من معتقدم که آثار جلال‌الدین رومی می‌تواند ما را به راه رهایی رهنمون شده به سرچشمه‌های حقیقت هدایت کند. تاریخ، حقیقت ساده‌ای را به ما می‌آموزد و آن این است که اگر به اصول معنوی و انسانی تکیه داشته باشیم، می‌توانیم از دشواری‌ها و مضایق آن بگذریم. وقتی در دانشگاه بودم، جنگ آغاز شده بود و در آن شرایط سخت، آثار مولوی به من قدرت داد تا بر یأسی که روح مرا آشفته کرده بود چیره شوم.

مولوی مردی است که حتی در شرایط بسیار سخت و تیره هرگز ناامید نمی‌شود و از درون مصیبت‌ها و فجایع، عناصر امید و خوش‌ بینی را بیرون می‌کشد، دنیا را نکوهش می‌کند ولی از این مرز فراتر می‌رود و به راه رهایی اشاره می‌کند.»

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار