استفاده از کولرهای گازی در بسیاری از کشورهای جهان به علت هزینه های بالای خریداری و مصرف قابل توجه برق صرفه اقتصادی ندارد و لذا باید روش های جدیدی بدین منظور در نظر گرفته شود.

ابداع پوشش پلیمری برای خنک کردن ساختمان هابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گروهی از محققان دانشگاه کلمبیا پوششی پلیمری ابداع کرده اند که هم اشعه ماورا بنفش خورشید را جذب نمی کند و هم می تواند به خوبی طول موج های خورشیدی طولانی تر را بازتاب دهد و مانع از انتقال گرما و اشعه های مضر خورشیدی به داخل منازل شود.

پلیمر یادشده بر خلاف محصولات مشابه پلیمری و به جای رنگدانه حاوی منافذ حباب مانندی است که هوا در آنها حبس می شود و از همین طریق کارکرد خنک کنندگی خود را انجام می دهد.


بیشتربخوانید:پلیمر و کاربرد آن در صنعت ساختمان 


صفحات پلمیری یادشده باید بر روی سقف و دیوار منازل نصب شوند تا محیط داخلی منزل را خنک نگهدارند. البته می توان آنها را بر روی سطح مخازنی که باید مایعات درونیشان خنک نگهداشته شوند نیز نصب کرد.

بررسی های یادشده نشان می دهد این پوشش می تواند تا ۹۶ درصد از نور خورشید را بازتاب دهد و لذا اثر گرمایشی آن را به حداقل می رساند. پلیمر مذکور همچنین تا ۹۷ درصد از گرمای تشعشعات خورشیدی را به آسمان منعکس می کند. علاوه بر این در آزمایش های انجام شده پوشش پلیمری یادشده توانسته دمای محیط پوشانده شده را بین ۶ تا ۳ درجه کاهش دهد و انتظار می رود این رقم در آینده بیشتر شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

ابداع پوشش پلیمری برای خنک کردن ساختمان ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.