سید مهرداد میرسالاری، مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،گفت: سیر رامهرمز یکی از بهترین ارقام،با کیفیت و مرغوبیت بالا بوده و دارای شهره کشوری و حتی در برخی مراکز تحقیقات اروپایی می باشد.
وی افزود: در سال های اخیر به دلایل مختلف از جمله توجه نکردن و حمایت کافی ، سنتی بودن شیوه های تولید این محصول ، کاهش منابع آبی، نبود صنایع تبدیلی و فرآوری محصول، نامتوازن بودن بازار فروش و ورود و فروش زود هنگام سیرهای با ارقام غیر بومی در شهرستان موجب کاهش سطح زیر کشت این محصول و بی انگیزگی کشاورزان جهت تولید این محصول گردیده است.
میرسالاری عنوان کرد: در راستای احیاء و توسعه این محصول مرغوب و بومی ازابتدای شهریورماه سال جاری تا کنون این مدیریت اقدام به تشکیل کارگره خاص این محصول با حضور کارشناسان و سیرکاران نمونه و برگزاری جلسات مربوطه و چندین کارگاه آموزشی ترویجی در سطح روستاهای بخش مرکزی ، سلطان آباد ، رستم آباد و ابوالفارس به منظور ترغیب و تشویق کشاورزان و توسعه این محصول نموده است.
انتهای پیام/م