به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : حوزه تحقیقات و فناوری ظرفیت بالایی دارد و با توجه به ارتباط نخبگان دانشگاهی با این حوزه میتوان در پیشبرد اهداف سلامت منطقه تاثیر گذار بود و انتظار می رود طرح های عملیاتی و اجرایی برنامه ریزی شود.
وی گفت : انجام پروپوزال ها و پروژه های مشترکی که امکان اجرا در یک دانشگاه را ندارند ، هم اندیشی ، بهره از امکانات موجود و استفاده محققان هر دانشگاه از مراکز تحقیقاتی دانشگاه های کلان منطقه از جمله اقداماتی است که میتواند مد نظر در پیشبرد اهداف و رسالت حوزه تحقیقاتی و پژوهشی باشد.
مرادی افزود : اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی باید به سمت کارهای فناورانه پیش رود و به تولید ثروت و درآمد ختم شود و در ایجاد اشتغال و خودکفایی روز افزون کشور نقش ایفاکند.
وی افزود : در دانشگاه های علوم پزشکی با توجه به اهمیت مقوله سلامت مردم و حجم گسترده فعالیت ها در حوزه های مختلف از جمله بهداشت ، درمان و دیگر اقدامات توسعه ای در بخش های زیر ساختی و پروژه ای ،ممکن است بحث آموزش و پژوهش مغفول بماند و جلسات هم اندیشی ها در توجه بیشتر به بخش از اهمیت بالایی برخوردار است.
مرادی ادامه داد : با یک برنامه ریزی درست و عزم همگانی میشود اقداماتی انجام داد که تاثیر آن در زندگی مردم قابل لمس و در بهبود کیفیت تحقیقات و فناوری چشمگیر باشد .
انتهای پیام/د