به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه صادقی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از تصویب چارت سازمانی دانشکده و تلاش برای بازنگری چارت مطابق نیاز دانشکده خبرداد .
وی گفت: این دانشکده با 7 نفر عضو هیأت علمی مشغول به کار و 5 همکار بورسیه و تعهد به خدمت که به مجموعه خواهند پیوست تعداد 218 نفر دانشجو را آموزش می دهد.
صادقی گفت: برای سال جاری از محل دو درصد آموزش 5 کلاس درس آماده سازی شده و از محل بودجه آموزشی و پژوهشی مرکز تحقیقات این دانشکده راه اندازی شده است و با خرید دستگاه HPLC کلیه پایان نامه های دانشجویی دانشکده در آن انجام می شود.
وی همچنین به راه اندازی کلاس کامپیوتر با 16 سیستم جهت استفاده دانشجویان و برگزاری کلاس های مربوطه در این دانشکده خبرداد.
انتهای پیام/د