به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حادثه تروریستی اهواز بلافاصله توسط رسانه های خبری جهان مورد پوشش قرار گرفت. رسانه ها و بنگاه های خبری مشهور جهان از جمله خبرگزاری فرانسه، رویترز و بی بی سی جهانی بلافاصله با استفاده از تصاویر پخش شده از تلویزیون کشورمان این حادثه را برای مخاطبان خود پوشش دادند. اما آنچه مثل گذشته مشهود بود سیاست دوگانگی و نقاب تزویر حاکم بر این رسانه ها و بنگاه های خبرپراکنی در پوشش یک حادثه تروریستی بود.
بیشتر بخوانید: تصاویر منتشر شده از محل حمله تروریستی اهواز
آنها به جای استفاده از عنوان حادثه یا حمله تروریستی در پوشش این خبر تنها از عنوان "حمله مسلحانه" استفاده کردند تا مثل همیشه به مخاطبان خود بقبولانند آنچه تنها در قلمرو کشورهای اروپایی و آمریکا رخ می دهد ویژگی های یک حمله تروریستی را داراست. به عبارت دیگر تمام حوادث مشابه با وجود شدت و حدت بیشتر و به خاک و خون کشیدن تعدادی بیگناه تنها یک حمله مسلحانه است.
بیشتر بخوانید: نخستین فیلم واضح از لحظه تیراندازی تروریستها در رژه نیروهای مسلح اهواز
در این بین عملکرد شبکه بیبیسی وابسته به رژیم سلطنتی انگلیس در قبال ایران و سایر کشورها قابل توجه است؛ برای مثال جالب است بدانید که این رسانه حمله چندماه گذشته به پاریس را تروریستی نامیده بود اما اقدام تروریستی امروز جنبش موسوم به الاحوازی در مراسم رژه نیروهای مسلح کشورمان در اهواز را بدون توجه به بُعد تروریستیاش ، فقط آن را حمله قلمداد کرده بود.
البته خوشبختانه گسترش رسانه های مختلف دیداری و شنیداری و از جمله فراگیر شدن شبکه های اجتماعی این دوگانگی و تزویر بنگاه های خبری را برای مخاطبان آنها برملا کرده و آنچه واقعیت محض است پیش روی مخاطبان قرار می گیرد. مسلماً برای یک مخاطب آگاه در هر نقطه از جهان، کشته شدن تعدادی بیگناه چه در بلژیک باشد و چه در ایران هیچ تفاوتی وجود ندارد و هر دو حادثه به عنوان یک حمله تروریستی محکوم است.
بیشتر بخوانید: لحظه مطلع شدن روحانی از حمله تروریستی اهواز +عکس
انتهای پیام/
با موشکهای نقطه زن ۰۰۰