معاون هماهنگی امور اقتصادی استان کرمانشاه گفت: با اجرای سیاست پیمان سپاری ارزی برای دو کشور عراق و افغانستان، نه تنها هیچ ارزی از این دو کشور عاید ایران نمی شود، بلکه موجب لطمه به صادرات می شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استان کرمانشاه از عدم هماهنگی تنظیم سیاست ها در کشور یاد کرد که زمینه ساز تشدید مشکلات اقتصادی در شرایط کنونی کشور است.

وی افزود: اکنون افزایش نرخ ارز به شکل برهم ریختن تعادل بازار داخلی خود را نشان داده است.

حاتمی معتقد است، در کنار مشکلاتی که ایجاد شده باید بتوانیم از این افزایش نرخ ارز برای توسعه صادرات در کشور استفاده کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به سیاست های پیمان سپاری ارزی، اظهار کرد: این سیاست ها اگر درست اجرا نشود به صادرات ما لطمه خواهد زد.

به گفته این مسئول، عراق و افغانستان دو راه تنفس برای صادرات کشور ما هستند که می توانیم با پول ملی با آنها مبادلات انجام دهیم.

حاتمی با بیان اینکه پیمان سپاری ارزی هیچ عایدات ارزی از طریق افغانستان و عراق برای ما ندارد، افزود: این سیاست باعث آسیب به تجار و بازرگانان ما خواهد شد.

وی در ادامه بر لزوم توسعه صادرات تاکید کرد و یادآور شد: برای این منظور نیازمند بهبود زیرساخت گمرکات و بازارچه های مرزی استان هستیم.

در ادامه کیوان کاشفی رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه از مشکلات چند نرخی بودن ارز در کشور یاد کرد و گفت: تا زمانی که فاصله ارز در سه بازار اینقدر زیاد و ۴۲۰۰ تومان، ۹ هزار تومان و حدود ۱۵ هزار تومان است شاهد بروز رانت و سایر مشکلات خواهیم بود.

وی خواستار حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از چرخه اقتصادی کشور شد و اظهار کرد: باید فاصله دو بازار باقی مانده را نیز کم کنیم.

 

 

انتهای پیام/د

عراق و افغانستان دو راه تنفس برای صادرات کشور ما هستند

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.