به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سی و یکمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی استان امروز به ریاست بازوند استاندار کرمانشاه و با حضور احمدی رییس هیات حمایت از صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ حاتمی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار؛ رستمی؛ رییس سازمان صمت استان؛ جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط، مدیران بانک های عامل و اصحاب رسانه در محل سالن جلسات تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد.
دستور کار نشست مذکور، بررسی مشکلات واحدهای صنعتی و فعالسازی واحدهای غیرفعال توسط هیات حمایت از صنایع وزارت صمت و رسیدگی به مشکلات شرکت روژین تاک کرمانشاه، می باشد.
احمدی رئیس هیات حمایت از صنایع کشور گفت: اولویت ما حمایت از واحدهایی است که اکنون فعال هستند و نباید بگذاریم از نفس بیفتند.
وی گفت : بر اساس این قانون هیات حمایت از صنایع کشور نقش بیمارستانی را دارد که صنایع بیمار که کسی نتوانسته کاری برای آنها انجام دهد را تحویل گرفته و درمان میکند.
وی افزود: صرفا واحدهایی که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت جهاد کشاورزی و در موارد خاص از سوی شورای تامین کشور به این هیات ارجاع میشوند قابل حمایت هستند.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این هیات تداخل وظیفهای با هیچکدام از دستگاهها و وزارتخانهها ندارد، یادآور شد: ما در سیاستگذاریهای پولی و مالی مرتبط با صنایع نیز هیچ دخالتی نداریم و تنها میتوانیم انتقال دهنده مشکلات باشیم.
احمدی اظهار کرد: هیات حمایت از صنایع اصلا تمایلی به تحویل گرفتن واحدها ندارد، بلکه تلاش میکند واحدها را از مشکلاتی که دارند نجات دهد.
وی با بیان اینکه دولت نباید به حوزه بنگاهداری وارد شود، عنوان کرد: هدف ما نیز بنگاهداری واحدها نیست، بلکه میخواهیم آنها را کمک کنیم که راهشان را ادامه دهند.
رئیس هیات حمایت از صنایع کشور معتقد است، در این شرایط سخت اقتصادی هرکسی که وارد کار تولیدی شود و نان سر سفره مردم بیاورد، باید با تمام توان حمایت شود.
به گفته احمدی، اولویت حمایت باید با واحدهایی باشد که اکنون فعالیت دارند، اما با مشکلاتی مواجهند و نباید بگذاریم از نفس بیفتند.
وی گفت: این هیات برای واحدهایی که به اصلاح "جنازه" شده اند، یعنی دچار ورشکستگی و سایر مشکلات غیرقابل حل هستند، کاری نمیتواند انجام دهد.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برخی از واحدها اساسا توسط صاحبانشان رها شدهاند و ما نیز امکان پیگیری آنها را نداریم.
وی مشکل مدیریت، تکنولوژی، زیان انباشته، دعوای سهامداران و ... را از مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: باید ابتدا درد و مشکل واقعی واحدها را بفهمیم تا بتوانیم آن را درمان کنیم.
احمدی با بیان اینکه در استان کرمانشاه هنوز هیچ واحدی تحت پوشش هیات حمایت از صنایع نیست، یادآوری کرد: هرکاری که بتوانیم برای واحدهای در استانه رکود و راکد کرمانشاه انجام خواهیم داد، اما قول الکی برای واحدهایی که کاری از دست ما برای آنها ساخته نیست نمیدهیم.
رئیس هیات حمایت از صنایع کشور افزود: لیستی از واحدهای تعطیل و یا مشکلدار به ما ارائه شده که مشکلات آنها را بررسی میکنیم و تا جایی که امکان باشد، حتی مسکن برای آنها در نظر میگیریم
انتهای پیام/د