وحید اکبری روانشناس در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص علت بروز تنش بین زوجین اظهار کرد: تمایل برای تغییر رفتار و برخی از ویژگیها در زوجین، احتمال جدایی را در آنان بالا میبرد و زوجینی که چنین تمایلی دارند، نمیتوانند همسرشان را همان طوری که هست بپذیرند. شاید زوجین متوجه نیستند که بعضی از ویژگیها اساسا تغییرناپذیر هستند و میتوان گفت که افراد قادر به تغییر دادن یکدیگر نیستند.
وی با بیان اینکه باید بر روی تعامل و پذیرفتن شخصیت افراد تمرکز کرد، گفت: گاهی موضوع اختلافات میان زوجین، عمیق نیست و علت آن تنها نبود مهارتهای کافی در گفتگو و تبادل نظر با یکدیگر است.
این روانشناس در ادامه بیان کرد: در گفتگوهایتان به گونهای صحبت نکنید که دفاع همسرتان را برانگیزد، به عنوان مثال نگویید تو همیشه اشتباه میکنی، بلکه بهتر است در صورت بروز اشتباه از سوی همسرتان به او بگویید: انسان گاهی خطا میکند، با کمی دقت میشود کارها را بهتر پیش برد.
بیشتر بخوانید: اولین نشانههای ختم شدن رابطه زوجین به طلاق کدامند؟
اکبری با اشاره به اینکه زوجین نباید با یکدیگر دستوری صحبت کنند، تصریح کرد: درباره موضوع صحبت کنید، نه درباره اثبات خودتان یا اینکه چه کسی متهم است. با همسرتان دستوری صحبت نکنید، بلکه پیشنهاد بدهید و نظر طرف مقابلتان را بپرسید.
وی افزود: همیشه قبل از صحبت کردن، کمی تأمل کنید تا حرفی که میزنید به رشد ارتباط میان شما و همسرتان کمک کند، زیرا اگر بدون فکر، شروع به حرف زدن کنید یا از سر عصبانیتهای لحظهای طرف مقابلتان را مورد انتقاد قرار دهید، ممکن است پشیمان شوید.
انتهای پیام/
هفته پیش پرونده ای داشتیم که زوجه با بی رحمی تمام و در شهر غریب همسرش را بخاطر ندادن سکه به زندان انداخت.
خدا خودش رحم کند
االان دیگه آخر خط ایم
االان دیگه آخر خط ایم