سمیرا اسماعیلی روانشناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: یک روانشناس گفت: برخی خانوادهها کودکشان را در کلاسهای متفاوت ثبت نام می کنند تا نابغه شوند؛ اما نتیجهای جز خشم و اضطراب و افسردگی برای کودکشان ندارد. کودکان ما نیازی به نابغه شدن ندارند؛ اما نیاز دارند بدانند چگونه زندگی کنند. همچنین نیاز دارند که توانایی هایشان را بشناسند و بتوانند آنها را بکار گیرند.
وی افزود: به طور مثال کودک شما بتواند یک عدد 8 رقمی را در یک عدد 5 رقمی ضرب کند و جوابش را در یک صدم ثانیه بگوید، یا بتواند در 15 سالگی لیسانس بگیرد؛ آیا آن وقت می تواند درست زندگی کند؟ می تواند از زندگی لذت ببرد؟ مشکلاتش را حل کند؟ و درست تصمیم بگیرد؟
این روانشناس با اشاره به اینکه نباید کودک فدای خواسته های پدر و مادر شود، بیان کرد: حق کودکان نیست که بار آرزوهای از دست رفته والدین را به دوش بکشند و کودکی شان فدای خواسته های آنها شود؛ بلکه حقشان اینست که مطابق شخصیتشان پرورش داده شوند.
بیشتر بخوانید: تاثیر والدین بر پیشرفت تحصیلی فرزندان
اسماعیلی با بیان اینکه حق کودک است که شاد باشد و از زندگی لذت ببرد، افزود: کودکان باید شاد باشند و از زندگی لذت ببرند. درست است كه كودك بايد برخی آموزش ها را ببيند، اما نه اينكه تمام وقت خود را صرف اين مساله نمايد؛ باید برای نشاط و نحوه لذت بردن کودک از زندگی نیز جایگاهی را در نظر گرفت.
انتهای پیام/