مدیر مجتمع صنعتی چادرملو همچنین با اشاره به اینکه فولاد سازی مصارف انرژی بالایی دارد افزود: یکی از ویژگیهای مجموعه کارخانه فولاد و احیای چادرملو این است که فولاد به روش هات شارژ یا شارژ داغ تولید میشود در این روش آهن اسفنجی پیش از سرد شدن و با دمای تا ۷۰۰ درجه وارد کوره ذوب می شود.
مصری نژاد با اشاره به تاخیر در مراحل راه اندازی پروژه ساخت واحد احیای مستقیم چادرملو گفت: موانع به وجود آمده در ترخیص برخی قطعات این واحد صنعتی از گمرگ، مانع راه اندازی آزمایشی کارخانه تولید آهن اسفنجی چادرملو شد.
وی افزود: با پیگیری های انجام شده پروژه کارخانه احیای مستقیم چادرملو به مراحل پایانی خود نزدیک میشود.
مدیر مجتمع صنعتی چادرملوی اردکان ادامه داد: بر این اساس انرژی مورد نیاز حدود یک سوم کاهش پیدا خواهد کرد و از طرفی با کاهش زمان ذوب سبب افزایش میزان تولید فولاد نیز خواهد شد، بطوری که در این واحد تولید که دارای ظرفیت اسمی ۱ میلیون تن است میتوان تا ۱ میلیون و ۳۰۰ هزارتن شمش فولادی تولید کرد.
مصری نژاد از سرمایه گذاری عظیم چادرملو در شهر اردکان برای تامین پساب از طریق جمع اوری و تصفیه فاضلاب بهداشتی این شهر خبر داد و گفت: این شبکه رسما وارد مدار شده و مشغول فعالیت است همچنین با مشارکت ۳ شرکت چادرملو، گل گهر و مس سرچشمه طرح راه اندازی خط انتقال آب از خلیج فارس برنامه ریزی شده و در حال حاضر خط لوله از بندرعباس به گل گهر در حال اجرا است پس از آن از ،کگل، به مس سرچشمه بررسی میشود.
وی افزود: فاز سوم این طرح شامل انتقال آب از مس سرچشمه به چادرملو است که قراردادهای لازم در این زمینه بسته شده و در حال اجرا است به طوری که در آخرین مراحل مقداری خاکبرداری نیز صورت گرفته است.
انتهای پیام/ی