به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معضل احتکار و گرانفروشی کالاهای پر مصرف و ضروری مورد احتیاج مردم، مسئلهای است که این روزها به یکی از مباحث داغ کاربران فضای مجازی تبدیل شده و واکنش مختلفی را به دنبال داشته است.
برخی از کاربران با انتشار پست ها و پیامهای مختلف ابراز نارضایتی خود را از فروشندگان و تولید کنندگان بی انصاف اعلام کرده و برخی دیگر با لحنی معترض و کنایه آمیز وارد کنندگان محتکر را مورد خطاب قرار دادهاند.
طی روزهای اخیر خانوادههایی که نوزاد و فرزند کوچک و یا سالمند بیمار و زمینگیری در خانه دارند، برای تهیه پوشک مورد نظر او با مشکلاتی چون کمبود شدید این کالا در بازار و گرانی بیش از حد آن مواجه هستند.
مسولان سازمان تعزیزات حکومتی نیز طی گزارشهایی که از طریق مردم دریافت کرده و همچنین با بازدیدهایی که از برخی واحدهای تجاری فعال که در خصوص خرید و فروش پوشک فعالیت دارند به عمل آوردهاند به انبارهای متعدد در سراسر کشور که مقادیر قابل توجهی از این کالا را احتکار کرده بودند روبرو شده و متخلفان وقوع چنین اقداماتی را جریمه کردند.
با وجود تفاسیری که اعلام شد و برخلاف کمبود پوشک در بازار و ایجاد مشکل برای خانوادههایی که در شرایط فوق به سر میبرند، برخی سودجویان به صورت ناشناس و در قالب کاربر فضای مجازی، در این فضا به فروش این کالای کمیاب اقدام کردهاند.
فرصت مغتنمی که فضای مجازی و نبود نظارت کافی از سوی مسئولان برای متخلفان فراهم کرده است، پای محتکران و دلالان اجناس مختلف و از جمله پوشک بچه را از دنیای حقیقی و ذره بین نظارت تعزیزات حکومتی، به این فضا کشانده تا بتوانند با دردسری کمتر، سود بیشتری به جیب بزنند.
این نخستین باری نیست که فضای مجازی و سایتهای خرید و فروش اینترنتی، بستری ساده و به دور از بگیر و ببندها و نظارتهای کافی را برای متخلفان فرصت طلب به وجود میآورد و کاربران و مخاطبان آنها را با دردسر روبرو کرده و مال باختگان را گیج و سردرگم رها میکند.
به نظر میرسد مسئولان نظارت بر فعالیت کاربران شبکهها و سایتهای اینترنتی که مجوز فعالیت و کسب و کار را برای انجام معاملات و خرید و فروشهای مجازی مهیا میکنند، راه چارهای نیز برای رصد و پایش فعالیتهایی که در بستر فعالیت این شبکهها صورت میگیرد بیندیشند و زمینه وقوع تخلفات مختلف را محدود کنند.
انتهای پیام/