به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ علیرضا نوروزیان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی استان گفت :عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات در مساجد، تکایا، هیئتها و ... میتواند احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا را افزایش دهد.
وی افزود: دریافت کارت بهداشت جهت متصدیان و کارگران شاغل در تهیه نذورات الزامی است و هرگونه پخت و پز باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی مناسب صورت پذیرد.
وی گفت:: برطبق دستورالعملهای بهداشتی، مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی و فرآوردههای خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت بهداشت و یا سازمان دامپزشکی استفاده شود.
نوروزیان اظهار کرد: از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود و در صورت توزیع سبزی و سالاد، رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی الزامی است و توصیه میشود از سالاد و سبزی بسته بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود.
انتهای پیام/آ