خطرساز بودن کیسه‌هایی که در تولید چای کیسه‌ای استفاده می‌شود به کیفیت کاغذ به کار رفته در تولید آن بستگی دارد.

برخی مواد به چای‌های کیسه‌ای، احتمالا یکی دیگر از دلایل آلودگی این چای‌هابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چای کیسه ای مصرف زیادی در بین مردم دارد که به دلیل ترکیباتی که در تهیه کاغذ و چای آن استفاده شده مصرف آن با خطراتی همراه است که در ادامه به این مسئله پرداخته می شود
 اگر کاغذ از نوع نامرغوب باشد، ممکن است به ترکیبات کلره از جمله اپی‌کلروهیدرین آلوده باشد. از آن جا که کاغذ را برای استفاده در چای کیسه‌ای، با کلر بی‌رنگ می‌کنند، این قضیه چندان دور از ذهن نیست که به اپی کلروهیدرین آغشته شود.

به‌علاوه موضوع دیگری هم مطرح است که گفته می‌شود در محصولات پلاستیکی و بعد از آن هم درکاغذ چای‌های کیسه‌ای، ممکن است ماده شیمیایی فتالات وجود داشته باشد. در کنار روند فراوری و اضافه کردن برخی مواد به چای‌های کیسه‌ای، احتمالا یکی دیگر از دلایل آلودگی این چای‌ها همان استفاده از کاغذ باشد. در حقیقت استفاده از کاغذ این چای‌ها برای بسته‌بندی به شکل کیسه‌ای شاید بتواند سبب آلودگی آن به فتالات شود.


بیشتر بخوانید:مظنه فروش چای در بازار چقدر است؟


منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

آیا چای کیسه ای سرطانزاست؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.