حوادث بصره متاثر از توطئه عربستان،اسرائیل و آمریکاست که با هدف ایجاد تنش میان ایران و عراق انجام شد.

واکاوی یورش به کنسولگری ایران در بصره/ وحدت ۲ ملت ناگسستنی استبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛عراق روز‌های پرالتهابی را سپری می‌کند. عراقی‌ها هنوز نتوانسته اند رئیس مجلس و معاونانش و نیز رئیس جمهور و نخست وزیر جدید را انتخاب کنند. در این میان، اما آنچه نگاه جهان را به عراق مشغول کرده است حوادث و ناآرامی‌های بصره است که تاکنون بر اساس آمار وزارت بهداشت عراق به کشته شدن ۷ نفر و زخمی شدن ۵۰ نفر منجر شده است.

خواسته‌های معترضان بهبود شرایط معیشتی و خواسته‌های ضروری بود، اما باتوجه به اینکه معمولا عده‌ای در هر تظاهرات و اعتراض مسالمت آمیز به دنبال این هستند که از شرایط به نفع خود استفاده کنند و به قول معروف از آب گل آلود ماهی بگیرند، متاسفانه حوادث ناخوشایندی رقم خورد.

دفاتر و مراکز بسیاری از احزاب و گروه‌های سیاسی و حشد شعبی به آتش کشیده شد و اغتشاشگران همانند سیلی ویرانگر بر موج اعتراض‌های برحق ملت عراق سوار شده و آنرا به سمت و سویی که حامیان آن‌ها می‌خواستند، سوق دادند.


بیشتر بخوانید:رمزگشایی از ماجرای کنسولگری ایران در بصره/ از تظاهرات به فرماندهی زنی مرموز تا صفحه مجازی «شباب التغییر» +فیلم و تصاویر 


داعش و بعثی‌ها با دستور اربابان خارجی اقدام به یورش و سوزاندن مقر‌های حشد شعبی و کنسولگری ایران در بصره کردند. هنگامی که به کنسولگری ایران در بصره یورش شد و اغتشاشگران آنرا به تسخیر درآوردند و به آتش کشیدند، شبکه‌های العربیه و اسکای نیوز با آب و تاب فراوان به پوشش آن پرداختند
داعش و بعثی‌ها با دستور اربابان خارجی اقدام به یورش و سوزاندن مقر‌های حشد شعبی و کنسولگری ایران در بصره کردند. هنگامی که به کنسولگری ایران در بصره یورش شد و اغتشاشگران آنرا به تسخیر درآوردند و به آتش کشیدند، شبکه‌های العربیه و اسکای نیوز با آب و تاب فراوان به پوشش آن پرداختند.

به خوبی می‌شد اوج خوشحالی آن‌ها از روند تحولات را مشاهده کرد به طوری که اسکای نیوز امارات در تحلیلی کوشید که آنرا به بحث پایان نفوذ ایران در عراق و بحث‌های مورد علاقه خود مرتبط سازد.

هنگامی که آمریکایی‌ها تمام توان خود را به کاربسته اند تا ائتلاف بزرگ پارلمانی بر اساس خواسته‌های آن‌ها شکل گیرد، مشخص است که از هر روندی بر تحقق خواسته‌ها و منافع خود بهره می‌گیرند.

آمریکایی‌ها از زمانی که عراق را اشغال کردند جز هرج و مرج و بی ثباتی برای مردم عراق به ارمغان نیاورده اند. درپس آن‌ها نیز سعودی‌ها قرار دارند که تا مدت‌ها از گشایش روابط با بغداد طفره رفتند و اگر هم تصمیم به روی خوش نشان دادن به عراق پس از آن گرفتند با طرح و نقشه به میدان آمدند.

اما در کنار آن بستری که در عراق از اختلافات ایجاد شده است به نقشه‌های دشمنانی که خیر عراقی‌ها را نمی‌خواهند کمک کرد. هنگامی که در جلسه ویژه تحولات بصره در پارلمان عراق، حیدر العبادی نخست وزیر با اسعد العیدانی استاندار بصره به کشمکش لفظی می‌پردازند مشخص است که هماهنگی لازم وجود ندارد.

در حادثه به آتش کشیدن کنسول ایران و نیز مقر احزاب و گروه‌های حشد شعبی می‌توان به اهمال امنیتی اشاره کرد که اسعد العیدانی استاندار بصره آنرا علنی کرد. وی گفت: «من بار‌ها گفتم که رئیس پلیس بصره رشوه بگیر است، اما گوش شنوایی وجود نداشت».

اما نکاتی که درباره حوادث بصره به ویژه حمله به کنسولگری ایران می‌توان گفت: این است که به هیچ عنواناغتشاشگران را نباید اقشار مردم دانست، بلکه آنان هسته‌های خاموش بعثی-تکفیری هستند که بار‌ها و بار‌ها مقامات جهادی عراق نسبت به عدم برخورد قاطع با آنان از سوی دولت مرکزی هشدار داده بودند.


اغتشاشگران را نباید اقشار مردم دانست، بلکه آنان هسته‌های خاموش بعثی-تکفیری هستند که بار‌ها و بار‌ها مقامات جهادی عراق نسبت به عدم برخورد قاطع با آنان از سوی دولت مرکزی هشدار داده بودند. در هر کشوری هستند آنانکه از نارضایتی اقشار مردم سوء استفاده کرده و اعتراضات را به سویی که مطلوب شومشان هست سوق می‌دهند.

در فتنه بصره، فقط کنسولگری ایران به آتش کشیده نشد بلکه مقر جنبش نُجَباء، مقر حشد شعبی، مقر سازمان بدر، ساختمان منتسب به حزب الدعوة و بسیاری از اماکن سیاسی-نظامی عراق تخریب شد و در آتش فتنه انگیزی باقیماندگان بعثی-تکفیری سوخت.

حتی شماری از افراد در ساختمان‌های فوق الذکر کشته و زخمی شدند، ولی با اطلاع مقامات امنیتی عراق، دیپلمات‌ها و کارکنان کنسولگری ج. ا. ا. در بصره، ساختمان را پیش از هر تجاوزی ترک کردند.

رزمندگان مقاومت عراقی در حال حاضر به صحنه آمده اند و می‌کوشند که مانع از ادامه تلفات شوند. نیرو‌های امنیتی عراق نیز به محل اعزام شده‌اند. ملت و نهاد‌های سیاسی، نظامی و جهادی عراق هر یک با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ای، اعمال شنیع شورشیان را محکوم کردند. مردم معترض به وضعیت عراق نیز ساعت‌ها قبل صف خود را از شورشیان جدا و جنایات آن را به شدت محکوم کرده‌اند.

حوادث بصره و به ویژه یورش به کنسولگری ایران در بصره متاثر از توطئه سعودی‌ها و رژیم صهیونیستی و آمریکاست. هدف ایجاد تنش میان ایران و عراق است. دشمنان عراق می‌خواهند که اختلافات شیعه-شیعه را طراحی کننند و به دنبال بهره برداری از افراد و گروه‌های هستند که به دلیل مخالفت با ایران راحت‌تر از دیگران طرح‌ها را اجرایی می‌کنند.

پرواضح است که پس از آنکه در جریان انتخابات عراق آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای آن‌ها نتوانستند خواسته‌ها خود را محقق سازند و شاهد پیروزی گروه‌های وابسته به محور مقاومت بودند از این رو به دنبال حرکت به سمت ایجاد بی ثباتی و ناآرامی برای رسیدن به اهداف منظور خود که همان ایجاد تفرقه میان عراق و ایران پرداختند به ویژه که در آستانه محرم و تاسوعا و عاشورا و اربعین حسینی قرار داریم.

هدف ایجاد شکاف میان دو همسایه‌ای است که روابط و پیوند‌های عمیقی با هم دارند. مثلث شوم اسرائیل-آمریکا و سعودی بار‌ها و در هر مناسبتی به دنبال هدف قرار دادن قلعه مبارزان یعنی بصره برآمدند، اما هر بار شکست خوردند تا این بار بر موج تظاهرات سوار شدند تا نفوذی‌های خود را برای سوزاندن بصره به داخل تظاهرات کنندگان بفرستند.

آن‌ها مراکز دولتی و بیت المال را سوزاندند و سپس اقدام به آتش کشاندن دفاتر احزاب و مقر‌های حشد شعبی در بصره کردند و به آن اکتفا نکردند بلکه کنسولگری ایران در بصره را سوزنداند و آنهم فقط به این دلیل که ایران تنها حامی عراقی‌ها در جنگ ضد داعش و تکفیری‌ها بود.

نقش مثلث شوم اینجا مشخص می‌شود که چرا کنسولگری آمریکا سوزانده نشد؛ کشوری که عراق را ویران و سرمایه‌های آن‌ها برباد داده و در جنگ ضد داعش کمکی به عراقی‌ها نکرده است؟

نقش مثلث شوم اینجا مشخص می‌شود که چرا کنسولگری آمریکا سوزانده نشد؛ کشوری که عراق را ویران و سرمایه‌های آن‌ها برباد داده و در جنگ ضد داعش کمکی به عراقی‌ها نکرده است؟

بصره و عراق باید از توطئه‌ها و نقشه‌های مثلث شوم در امان باشند. مردم بصره باید علیه طرح آمریکایی سعودی به پا خیزند و دست دشمنان خود را قطع کنند.

بدون شک تلاش اغتشاشگران با آتش زدن کنسولگری ایران در بصره و تحرکات دشمنان قسم خورده ملت‌های ایران و عراق راه به جایی نخواهد برد، زیرا دو ملت ایران و عراق در طول تاریخ همبستگی خود را به اثبات رسانیده اند چه در مراسم عظیم اربعین حسینی و فداکاری و مهمان نوازی عراقی‌ها و چه در جنگ ضد داعش در عراق که حشد شعبی در کنار مشاوران نظامی ایرانی دوش به دوش و در کنار هم در جبهه‌ها مشارکت کرده اند.

دو ملت در کنار هم و با هم بوده و خواهند ماند. وحدت دو ملت ایران و عراق ناگسستنی است. طبیعی است که دشمنان از پیوند‌های میان ملت‌های ایران و عراق و سفرمیلیون‌ها شیعه عراقی برای زیارت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) و سایر اماکان زیارتی در ایران و نیز حضور ملت ایران در عراق در اربعین ناخرسند باشند. آن‌ها از وحدت نظری و عملی در میان ملت‌های منطقه وحشت دارند.

تحرکات اغتشاشگران در بصره، تیری از سوی مثلث شوم صهیونیستی-وهابی-آمریکایی بود که به سنگ خورد. ملت عراق و بصری‌ها به خوبی متوجه شدند که اعتراضات مسالمت آمیز آن‌ها از سوی اغتشاشگران به یغما رفته است و متوجه شدند که فرمان حمله به کنسولگری ایران و مراکز حشد شعبی از خارج عراق صادر شد.

منبع:مهر

انتهای پیام/

واکاوی یورش به کنسولگری ایران در بصره

برچسب ها: عراق ، آمریکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.