به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،مدیرجهاد کشاورزی سردشت گفت: متوسط برداشت انجیر از باغات سردشت هفت تا هشت تن در هکتار بوده و انجیر توپی، زرد و قرمز از جمله ارقام مختلف آن است.
احمد علی پور اضافه کرد: انجیر توپی و زرد بیشتر مصرف تازه خوری دارد و انجیر قرمز فرآوری و برای تهیه مربا استفاده می شود.
علی پورگفت: در سردشت 55 هکتار باغ انجیر وجود دارد که 50 هکتار آن بارور و پنج هکتار نیز باغ نهال است.
وی اضافه کرد: به علت مساعد بودن آب و هوای سردشت این منطقه دارای ظرفیت های خوبی در تولید انجیر دارد.
انتهای پیام/ع