به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ؛ محمد رشتی باف
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه
فرآوردههای خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاههای طیور است که ۵ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود ۲۲۷ تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
وی طیور کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از ۳۱ میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی ۱۵ کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر ردههای
دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردند گفت: در هنگام خرید این
محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
انتهای پیام//ف.ح
تمامی کشتارگاه های طیور خراسان رضوی صنعتی است