درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه برای اولین بار طرح ایران مهارت در مازندران اجرا شد، گفت: ۵ استان کشور پیشگام اجرای این طرح هستند و به موجب طرح ایران مهارت در ۹ شهرستان و ۴۵ کارگاه، به ۴ هزار نفر در مقطع هفتم متوسطه اول و مقاطع متوسطه دوم آموزش داده شد.
وی با بیان اینکه آموزشهای دولتی فنی و حرفهای به صورت رایگان ارائه میشود، افزود: در هر شهرستان به جز ساری یک مرکز رایگان آموزش فنی و حرفهای فعال است.
درویشی گفت: در حال حاضر دو مرکز آموزش خواهران در شهرهای ساری و امیرکلا فعالیت میکنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران افزود: آموزش در صنوف، اردوگاه ها، پادگان ها، حاشیههای شهرها، زنان بی سرپرست و بد سرپرست از آموزشهای فنی و حرفه مازندران است.
وی با بیان اینکه طرح محیط کار واقعی اونون در حال اجرا است، گفت: افراد جویای کار با هماهنگی فنی و حرفهای در یک کارگاه آموزش می بینند و پس از پایان آموزشها با پرداخت وام و دریافت گواهی نامه به صورت مستقل مشغول به کار میشوند.
درویشی افزود: ۵۵ درصد آموزشها در فنی و حرفهای مازندران در بخش خصوصی است و ۸۰۰ آموزشگاه هم در استان فعال هستند.
وی گفت: ۴۸ ساعت آموزش در زمینه ترویج فرهنگ کارآفرینی و آموزش رونق کسب و کار در مازندران انجام میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران افزود: بیش از ۴۰ درصد آموزشهای فنی و حرفهای مازندران در زمینه صنوف و صنعت است.
درویشی با بیان اینکه ۹۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فاقد مهارت هستند، گفت: طبق تفاهم نامهای به کلیه پادگانها آموزشهای مهارتی به مدت ۲۸۰ ساعت انجام میشود.
وی افزود: به منطور ایجاد طرح تکابل در مازندران ۱۲ رسته شغلی شناسایی شد و ایده و تجربه ماهیت این طرح است.
انتهای پیام/آ