به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛به دلیل وجود نسبتا بالا چربی اشباع تصور میشود که مصرف محصولات لبنی موجب افزایش ریسک مرگ، بخصوص به دلیل بیماری قلبی عروق کرونر، بیماری عروق مغزی و سرطان میشود.
اما محققان دانشگاه لوپز لهستان در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف تمام محصولات لبنی با ۴ درصد کاهش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماریهای عروق مغزی مرتبط است و با مصرف شیر کاهش این ریسک ۷ درصد است.
همچنین خوردن پنیر با کاهش ۸ درصدی ریسک مرگ و مصرف ماست با کاهش ۳ درصدی این ریسک مرتبط است.«ماسیج باناچ»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به دلیل وجود این تاثیرات پیشگیرانه محصولات لبنی، مقامات بهداشت و سلامت باید در در مورد دستورالعملهای مصرف لبنیات بازبینی کنند.
بیشتر بخوانید:وقتی لبنیات را حذف کنیم چه اتفاقی برای بدن می افتند!
در حال حاضر مصرف محصولات لبنی، بخصوص پنیر و ماست، را محدود میکند که باید در این مورد بازبینی شود و به جای آن مصرف شیر فاقد چربی یا کم چرب توصیه شود.در این مطالعه، تیم تحقیق ۲۴،۴۷۴ فرد با میانگین سنی ۴۷.۶ سال را بررسی کردند.
در سال ۲۰۱۷ یک تیم تحقیقاتی با ارزیابی نتایج ۲۹ مطالعه دریافتند که هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات لبنی و بیماری قلبی-عروقی یا دیگر عوامل مرگ و میر وجود ندارد.
همچنین در مطالعه دیگری که همان سال در سوئد انجام گرفت مشخص شد نوشیدن مقدار زیادی شیر، خطر مرگ و میر زودهنگام از جمله بیماری قلبی-عروقی را در زنان افزایش میدهد.
منبع:مهر
انتهای پیام/