وابستگان به دنیای مجازی با حضور در یک مسابقه جالب می‌توانند میزان وابستگی‌شان را به اینترنت و دنیای مجازی کاهش دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در کره جنوبی در پارک بزرگ شهر سئول مسابقه‌ای تحت عنوان "اسپیس اوت " برای وابستگان به دنیای هوشمند برگزار می‌شود.

شرکت کنندگان بدون فکر کردن به کاری برای کاهش فشار و تنش استرس و همچنین وابستگی به دنیای دیجیتال،  در این مسابقه شرکت می‌کنند. هدف از شرکت در این مسابقات ارتقای زندگی بدون استرس و توانایی مقابله با معظل وابستگی شدید به دنیای مجازی است.

حدود 60 نفر ب مدت 90 دقیقه در پارک عمومی واقع در سئول  بدون صحبت کردن،خوابیدن،خوردن و یا استفاده از دستگاه های الکترونیکی  تنها به دلیل آرام کردن مغز در این مسابقه شرکت می‌کنند.

 بیش از 1500 نفر برای کاهش وابستگی شدید به شبکه های اجتماعی در این مسابقه عضو شده اند. برنده این مسابقه شخصی است که فعالیت زیادی در طول این مسابقه نداشته و بیشتر در حالت سکون باشد و همچنین  ضربان قلب خود را در طول مسابقه ثابت و پایدار نگه داشته باشد.

"این رویداد برای افرادی که دارای میگرن یا افکار پیچیده هستند بسیار توصیه می شود."

روشی جدید برای کاهش وابستگی به دنیای مجازی

روشی جدید برای کاهش وابستگی به دنیای مجازی

روشی جدید برای کاهش وابستگی به دنیای مجازی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.