به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، قاسم احمدی لاشکی نائب رییس کمیسیون آموزشی مجلس شورای اسلامی روز شنبه در پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه های سراسر کشور اظهار داشت: این قانون بنابر نیاز سیستم آموزشی کشور به تصویب رسیده و قابلیت اجرایی دارد اما تاکنون عملیاتی نشده است.
وی افزود: این قانون با هدف تجمیع متولیان مهارت اموزی در سطح کشور و یکپارچه سازی و تقویت مهارت اموزی به دانش اموزان و دانشجویان تدوین و به تصویب رسیده است.
وی بروز رسانی کارگاه های آموزشی در هنرستان ها و دانشگاه ها و همچنین فعال سازی آزمایشگاه ها براساس اخرین فناوری ها را یکی از پیش نیازهای اجرای قانون فوق دانست.
وی تاکید کرد: نهادهای آموزشی و تعلیم و تربیت کشور اجرای قانون جامع مهارت را در اولویت قرار داده و بیش از این تعال نکنند.
احمدی لاشکی با بیان اینکه دانشگاه ها وظیفه تامین و تربیت نیروی متخصص کشور را بر عهده دارند گفت: حجم دانش آموخته های بیکار نشان می دهد در این وظیفه اموزش عالی موفقیت چندانی نداشته است.
وی اضافه کرد: تنها وزارت علوم در این امر دخیل نیست بلکه دیگر ارگان ها نیز تقش دارند.
نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس خواستار تغییر نگاه دانشگاه ها شد و گفت: تا در این صورت می توان از افزوده شدن داتش آموختگان بی مهارت به جامعه جلوگیری کرد.
احمدی لاشکی نظم بخشی به سیستم آموزش و پرورش را نیز ضروری دانست و گفت: ۲۳ نوع مدرسه در سطح کشور فعالیت دارند که در این زمینه باید لقدامات اساسی صورت گیرد.
انتهای پیام/ج