پرداخت تسهیلات جهت توسعه صنایع فرآوری محصولات کشاورزی و شیلاتی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه تولید محصولات کشاورزی و شیلاتی یکی از ظرفیت‌های مهم این استان است گفت: در این راستا با پرداخت تسهیلات کم‌بهره صنایع فرآوری این محصولات در شهر‌ها و روستا‌ها توسعه می‌یابد.

پرداخت تسهیلات جهت توسعه صنایع فرآوری محصولات کشاورزی و شیلاتیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  محمدتقی منوچهری صبح امروز در افتتاح پروژه فرآوری آبزیان و کلنگ زنی طرح خوراک آبزیان در شهرک صنعتی دیلم با اشاره به اینکه تولید آبزیان یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر و شهرستان دیلم است اظهار داشت: حوزه شیلات از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر است که اشتغال‌زایی قابل توجهی دارد و با توجه به بالا بودن نرخ بیکاری در شهرستان دیلم لازم است برنامه ریزی بهتری برای ایجاد اشتغال در این حوزه و استفاده از سایر ظرفیت‌های شهرستان صورت بگیرد.

وی، با اشاره به افتتاح مرکز عمل‌آوری میگوی دیلم گفت: شرکت مرجان بیدو به عنوان نخستین شرکت عمل آوری و فرآوری آبزیان در شهرستان دیلم با ظرفیت تولید و فرآوری سالانه یک هزار و ۳۰۰ تن محصول ایجاد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در این مرکز فرآوری، بیش از ۲۷۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است افزود: برای اجرای این طرح ۱۰۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک توسعه تعاون اختصاص یافته است.

منوچهری افزود: این مرکز دارای سردخانه ۴ هزار تنی دو مداره برای انجماد و نگهداری محصولات تولیدی و سردخانه زیر صفر با ظرفیت یک‌هزار و ۵۰۰ تن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهربا بیان اینکه اعتبارات صندوق توسعه ملی در سطح کشور متمرکز است افزود: طرح‌هایی در اولویت دریافت این تسهیلات قرار می‌گیرند که مراحل پیگیری و تصویب آن در مراجع ذیربط در زمان کوتاه‌تری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در این کارخانه فرآوری و بسته بندی میگو، فیله گوشت ماهی، میگو سوخاری و نگهداری ماهی کامل فیله انجام می‌شود خاطر نشان کرد: اجرای چنین طرح‌هایی در منطقه غیر برخوردار در راستای تکمیل زنجیره تولید و توسعه بخش آبزی پروری استان است.

منوچهری تولید محصولات کشاورزی و شیلاتی را یکی از ظرفیت‌های مهم این استان دانست و تصریح کرد: در این راستا با پرداخت تسهیلات کم‌بهره صنایع فرآوری این محصولات در شهر‌ها و روستا‌ها توسعه می‌یابد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی بوشهر نیز در این مراسم با اشاره به سرمایه گذاری صورت گرفته توسط یکی از جوانان بومی منطقه در شهرک صنعتی دیلم افزود: این طرح در زمینی به مساحت ۱۶ هزار متر و با زیر بنای ۶ هزار متر مربع آغاز به کار کرده است و پیش بینی می‌شود با بهره‌برداری از این طرح برای ۱۰۰ نفر از جوانان منطقه به صورت مستقیم و ۲۶۰ نفر به صورت غیر مستقیم فرصت اشتغال ایجاد شود.

مهدی صفوی افزود: این طرح در مراسم روز ملی صنایع کوچک در هفته گذشته به عنوان طرح نمونه کشور شناخته شد ومدیر عامل این شرکت تندیس و لوح یادبود خود را در مراسمی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد.

وی بیان کرد: در جانمایی شهرک‌ها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه به خاطر بالا بودن نرخ بیکاری نگاه ویژه‌ای به شهرستان دیلم شده است و بعد از شهرستان بوشهر دومین شهرستان استان است که دارای یک منطقه ویژه، یک شهرک و یک ناحیه صنعتی است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی بوشهر افزود: شهرک صنعتی دیلم در ۵ کیلومتری مرکز شهرستان ۲۶۰ هکتار مساحت دارد که تاکنون ۵۰ هکتار آن عملیاتی شده است.

انتهای پیام/ م

صنایع فرآوری محصولات کشاورزی و شیلاتی در استان بوشهر توسعه می یابد

برچسب ها: صنعت ، تسهیلات ، بیکاری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.