به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک قابلمه بزرگ را آماده کرده و درونش آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد سپس لازانیاها را به مدت 5 تا 8 دقیقه درونش میپزیم تا نرم شوند.
مواد اولیه:
یک بسته 500 گرمی لازانیا نپخته
450 گرم پنیر موتزارلا، خرد شده
450 گرم پنیر ریکوتا
450 گرم توفو (سس سویا)
300 گرم اسفناچ منجمد شده
دو فنجان رنده شده پنیر پارمسان
مقدار لازم سس لازانیا
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه:
یک قابلمه بزرگ را آماده کرده و درونش آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد سپس لازانیاها را به مدت 5 تا 8 دقیقه درونش میپزیم تا نرم شوند.
سپس در یک کاسه، پنیر رنده شده، پنیر ریکوتا، توفو، اسفناج منجمد و یک فنجان پنیر پارمسان را با هم ترکیب کرده و هم میزنیم.
سپس به صورت زیر لایههای لازانیا را میچینیم ابتدا یک لایه لازانیا بعد یک لایه مخلوط پنیر بعد یه لایه دیگر لازانیا بعد یک لایه نازک سس پهن میکنیم و حالا لازانیا را رول میکنیم و درون ظرف پخت قرار میدهیم به همین ترتیب چند لازانیا دیگر درست کنید.
فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و ظرف پخت را درونش میگذاریم و 30 دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا آماده شود.
منبع: گرد اوری تبیان
انتهای پیام/