حامد عالمی پور کارگردان نمایش در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛گفت:نمایش« دایک » را انتظار مقدس مادری میداند که جنس نگرانی ها و انتظارش با تمام دنیا فرق دارد.
وی گفت : تقدس انتظار مادرانه فاقد مکان و زمان است، و هیچکس نمیتواند آنرا درک کند، جز مادر.
کارگردان نمایش دایک افزود:: با آنکه نمایش« دایک » مادری را روایت می کند که دو پسر و همسرش در جنگ شهید شده اند ، اما حس انتظارش برای محمدی که در دستانش امانت بوده است به گونه ی دیگری است.
عالمی پور گفت: این دومین حضور من در جشنواره ملی فتح خرمشهر است، دوره گذشته در مقام بازیگر در این جشنواره حضور داشتم و این اولین باری است که در مقام کارگردان یک اثر به جشنواره می آورم.
وی با اشاره به دکور سنگین اثر ادامه داد: دکور ما بیش از 2.5 تن آهن است که ما از بروجرد با خودمان حمل کردیم و این در حالی است که تمام برگزار کنندگان جشنواره و تیم نمایش« دایک » روی صحنه در حال آماده سازی صحنه نمایش دایک هستند که این همکاری و همدلی جای بسی تقدیر و تشکر دارد.
کارگردان نمایش« دایک » افزود: نمایش« دایک » 3 بازیگر دارد، که ایده ی اولیه ش از خودم بود و آرش فیروزه طرح و هوا بارانی آنرا به رشته تحریر درآورده است.
وی در خصوص برگزاری جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر گفت: ای کاش پلاتو مخصوص و فضای مناسب داشتیم و سن تالار را، به پلان تبدیل نمیکردیم چرا که فضای رفت و آمد و میزانسن لازم برای کار ما وجود ندارد و هر شهری که میزبان این اتفاق مهم است، حداقل به دو پلاتو نیاز دارد.
نمایش «دایک »داستان انتظار دایه ای است که پسری در دستانش امانت است، و تصمیم میگیرد به جنگ برود ، و پس از 23 سال هنوز بازنگشته است.
انتهای پیام/ د