به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر حیدر عزیزنژاد جمعه شب در نشست مجمع خیرین سلامت شهرستان دشتی افزود: در ابتدای طرح تحول سلامت٬ در سال ۱۳۹۳ شمار تختهای بیمارستانی استان بوشهر به ازای هر یکهزار نفر به ۸ دهم یک تخت بود، اما هم اکنون به ۲ تخت در یکهزار نفر رسیده است.
وی اضافه کرد: با تکمیل و بهره برداری بیمارستانهای در دست ساخت استان بوشهر در چهار سال آینده این شاخص از ۲.۲ تخت فراتر خواهد رفت که در قیاس با گذشته پیشرفت خیلی خوبی است.
عزیزنژاد ادامه داد: در زمینه بهبود شاخصهای سلامت تنها ۲۰ درصد مؤلفههای سلامت مربوط به حوزه بهداشت و درمان است و ۸۰ درصد مربوط به سایر دستگاههای اجرایی و اداری و تشکلهای اجتماعی و فرهنگی است.
وی، خواستار مشارکت بیشتر خیران برای ساخت و توسعه و تجهیز بیمارستانها و مراکز درمانی و بهداشتی در استان بوشهر شد.
فرماندار دشتی گفت: در حوزه سلامت این شهرستان در چهار سال گذشته در زمینههای بهداشت و درمان اقدامات خوبی صورت گرفته، اما کافی نیست.
عبدالله نادری افزود: نگاه دولت به بخش بهداشت درمان جلب مشارکت بیشتر مردم و خیران است و مهمترین هدف از تشکیل مجمع سلامت نیز اجتماعی شدن سلامت و فرهنگ سازی برای مشارکت گسترده آحاد ملت است.
نادری تاکید کرد: سلامت فقط سلامتی جسم نیست بلکه داشتن آرامش روحی و روانی اجتماع یکی از ابعاد مهم حوزه سلامت است.
وی اظهار داشت: بیشترین آمار افسردگی در سطح استان بوشهر مربوط به دشتی است که میطلبد بقیه دستگاه ها، تریبونها و موسسهها کمک کنند، زیرا باید برای ایجاد نشاط اجتماعی برنامه داشته باشیم.
رئیس بهداشت و درمان شهرستان دشتی به فعالیتهای این شبکه در یکسال گذشته اشاره کرد و افزود: در این مدت اتاق اندیشگاه فکر سلامت شهرستان، شورای پیام گذاران سلامت، شورای پیام رسان سلامت، خانه مشارکت مردم در سلامت، تنظیم و تعریف نیم رخ سلامت و تعیین مؤلفههای اجتماعی در شهرستان تشکیل شده است.
دکتر اصغر بحرانی افزود: مهمترین مشکلات حوزه سلامت شهرستان دشتی نبود بازارچه ویژه عرضه آبزیان در شهرهای خورموج و کاکی٬ ازدیاد سگهای ولگرد٬ دفع غیربهداشتی فاضلاب و زباله٬ استفاده بی رویه کشاورزان از کودها و سموم کشاورزی٬ بی نظمی صنوف آلاینده در سطح شهر٬ بهسازی و استاندارد نشدن کشتارگاه دام شهر خورموج٬ وکمبود وسایل و تجهیزات تیم ستاد بحران است.
انتهای پیام/م