امروزه درست کردن ژله کار بسیار راحتی شده است ، یک بسته پودر ژله و کمی آب و کمی چاشنی سلیقه!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروزه درست کردن ژله کار بسیار راحتی شده است ، یک بسته پودر ژله و کمی آب و کمی چاشنی سلیقه!

اما بسیاری از افراد هستند که ترجیح می دهند به جای استفاده از پودر آماده ژله از پودر ژلاتین و خواص آن بهره بگیرند که در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا طرز تهیه یک ژله طبیعی با کمک پودر ژله را به شما آموزش دهد، پس با ما همراه باشید.

چطور ژله طبیعی درست کنیم؟!/ طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین / طرز تهیه ژله مخروطی با گل محمدی

فواید ژلاتین

ژلاتین عمدتا از پروتئین تشکیل شده است.


ببینید: لذيذترين شیرینی‌های مشهور مسلمان‌ها در عید‌های مذهبی


در واقع با جوشاندن استخوان حیوانات، غضروف‌ها و پوست آنها کلاژن گرفته می‌شود و ژلاتین به دست می‌آید.

کلاژن پروتئین فیبری است که ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و پوست در حیوانات را به هم مرتبط می‌کند.

چطور ژله طبیعی درست کنیم؟!/ طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین / طرز تهیه ژله مخروطی با گل محمدی

زمانی که کلاژن فرآوری شود به ماده‌ای بی‌رنگ و بی‌مزه به نام ژلاتین تبدیل می‌شود. ژلاتین پس از آنکه سرد شود بافتی ژله مانند پیدا می‌کند.

فوائد ژلاتین برای سلامتی با خواص کلاژن مشابه است زیرا ژلاتین هم حاوی همان آمینو اسیدهاست.

چطور ژله طبیعی درست کنیم؟!/ طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین / طرز تهیه ژله مخروطی با گل محمدی

ژلاتین از چندین آمینو اسید برخوردار است. آمینو اسیدها موادی هستند که برای تولید پروتئین با هم ترکیب می‌شوند و برای کارکرد صحیح ارگان‌های مختلف و تامین انرژی ضروری هستند.


یاد بگیرید: طرز تهیه ژله متفاوت و خوشمزه برای کودکان


در حالی که بدن انسان برخی از این آمینو اسیدها را تولید می‌کند بسیاری از افراد باید آمینو اسید مازاد مورد نیاز خود را از طریق رژیم غذایی تامین کنند.

آمینو اسید موجود در ژلاتین معمولا در استخوان‌ها و ارگان‌های برخی حیوانات پیدا می‌شود. از آنجایی که بیشتر افراد این بخش از بدن حیوانات را مصرف نمی‌کنند افزودن ژلاتین به رژیم‌های غذایی سودمند است.

چطور ژله طبیعی درست کنیم؟!/ طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین / طرز تهیه ژله مخروطی با گل محمدی

طرز تهیه ژله خانگی ( با پودر ژلاتین )

حال که از فواید ژلاتین مطلع شده اید و نمیخواهید از پودر ژله های آماده و موجود در بازار استفاده کنید قصد داریم تا طرزتهیه ژله خانگی با ژلاتین که بسیار ساده بوده و احتیاج به فوت وفن خاصی ندارد را به شما آموزش دهیم پس خود را آماده کنید.


یاد بگیرید: طرز تهیه ژله حوض ماهی


برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای میخواید تهیه کنید.باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل شود.

مثلا اگر شما قصد دارید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی)رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت ۱قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!

چطور ژله طبیعی درست کنیم؟!/ طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین / طرز تهیه ژله مخروطی با گل محمدی

یک روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما ۱لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار میکنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.

نوع دیگه ای که میتوانید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.


یاد بگیرید: پاستیل خانگی خوشمزه


برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!

چطور ژله طبیعی درست کنیم؟!/ طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین / طرز تهیه ژله مخروطی با گل محمدی

ژله میوه

یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد ۱لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!

چطور ژله طبیعی درست کنیم؟!/ طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین / طرز تهیه ژله مخروطی با گل محمدی

طرز تهیه ژله مخروطی

یک لیوان آب و چند قاشق شکر ( بسته به ذائقه ) رو بذارید تا بجوشه و شکرش کاملا حل بش میتونید یک شاخه گل محمدی هم بندازین توش تا نرم و شیرین بشه ، سپس زیر شعله رو خاموش کنید و کمی گلاب و یک قاشق پودر ژلاتین به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.


یاد بگیرید: دسر خوشمزه شکلات گیلاسی


گل محمدی رو خارج کنید و کنار بذارید و بقیه مواد رو در قالب مخروطی ریخته و در یخچال بذارید تا نیم بند شده و به حالت سفیده تخم مرغ در بیاد ، بعد گل محمدی رو در وسط اون قرار بدید و مجددا بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده ، سپس نصف لیوان شیر ولرم رو با نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و کمی گلاب مخلوط کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک شه و روی ژله بی رنگتون بریزید و مجددا بذارید تا ببنده، در صورت تمایل میتونید باز هم وقتی ژله شیریتون نیم بند شد گل محمدی توش بذارید.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۲ ۲۸ آذر ۱۴۰۱
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ساعدکشاورز
۰۹:۲۷ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
خیلی مختصر ومفید بود ممنون از عوامل تهیه
Iran (Islamic Republic of)
ساعد
۰۹:۲۳ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
خیلی ممنونم از تهیه چنین مقاله مختصر ومفیدی
Iran (Islamic Republic of)
بنده ی خدا
۱۲:۱۱ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
چگونه پودر ژلاتین درست کنیم
Iran (Islamic Republic of)
زینب
۱۸:۰۰ ۲۸ مرداد ۱۴۰۰
ژله خیلی درست کردنش اسونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
مفید بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۹ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
خیلی. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی. علی بووووووووووددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
روشنک
۱۴:۴۸ ۲۲ دی ۱۳۹۹
بهتر از این نمیشه عاِلیی بوووووودددد
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۶:۲۶ ۰۹ دی ۱۳۹۹
عالییبیییییییی بود
Iran (Islamic Republic of)
نیشتیمان
۱۲:۱۹ ۰۵ دی ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
خالد
۲۱:۴۲ ۰۲ دی ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ممم
۱۴:۳۴ ۱۱ آبان ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
شکیبا غلامی
۱۶:۳۹ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
عاااالی
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۵۹ ۰۹ تير ۱۳۹۹
خیلی خوب بود همه‌ی خانواده دوست داشتند
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۳:۲۳ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
خیلی خوب و عالی هست
Iran (Islamic Republic of)
حسنا
۲۲:۰۶ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود چیز های زیادی یا گرفتم
Iran (Islamic Republic of)
آنيا
۱۷:۵۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
افتزاااااااااهههههههه
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۹:۲۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
الینا مداح
۱۸:۵۰ ۱۳ دی ۱۴۰۲
سلام عاللللللللللللللللللللی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۰۳ دی ۱۳۹۸
ابمیوه رو باید رو حرارت بزاریم ؟
Iran (Islamic Republic of)
مربی آشپزی
۱۷:۵۰ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
نه جانم باید اول آب رو داغ کنی بعد ژلاتین رو توش حل کنی و آخر سر آبمیوه شیرین شده رو اضافه کنی و بزاریش تو یخچال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۸
چه خوب
France
تیام
۱۸:۵۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
عاااااالی بود
Iran (Islamic Republic of)
آرمان
۲۲:۳۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
حالا خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
سمیه
۱۷:۲۴ ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
چرا وقتی میذاریم رو حرارت که پودر ژلاتین حل بشه اینقد کف میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۰ ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
چرا روی مایع که میذاریم رو حرارت سفید میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۰ ۲۶ مرداد ۱۳۹۸
خیلی خوب بود
United States of America
شیلان
۱۲:۰۲ ۰۱ مرداد ۱۳۹۸
خیلی عاااااااااااالییییییییهه❤❤❤❤
Iran (Islamic Republic of)
عارفه
۱۴:۴۴ ۲۲ دی ۱۳۹۷
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۲۲:۳۴ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
عااااااااااااللللللللییییییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۹:۲۳ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۹:۲۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود