
اطهری نژاد ادامه داد: در رابطه با تاب آوری اجتماعی و با بررسی های متعدد، و میزان آسیبب ها ی مردمی در این زمینه متوجه شدیم که متاسفانه مردم کم تاب آوری اجتماعی را تمرین داشتند.
وی بیان کرد: مردم باید یاد بگیرند تاب آورباشند و تاب آوری صرفا به معنای تحمل همه چیز و هرگونه شرایط نیست.
نژادی، ظرفیت جذب، تطبیق و گذار را از سه ظرفیت تاب آوری در تاب آوری عنوان کرد.
وی گفت: باید یاد بگیریم در مقابل هر مسئله ای دچار اختلال نشویم ، صبور باشیم و تحمل کنیم و اگرفشارهای فردی و خانوادگی پیش آمد ظرفیت تطبیق را و گفتگو را پیش بگیریم و به نتیجه برسیم.
وی یادآورشد که رصد و پایش امور مربوط به زنان و خانواده در دستگاههای اجرایی از مهمترین فعالیتهای حوزه معاونت زنان رئیس جمهوری محسوب میشود.
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری فارس نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه سه سال متوالی است که طرح تابآوری اجتماعی در استان در حال اجرا است، گفت: در مرحله اول اجرای این طرح، یک دوره آموزشی سه روزه برای ۴۰ نفر از مشاورین خیریهها، مراکز مشاور دولتی و خصوصی برگزار شد.
سیده معصومه دستغیب با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از سازمانها در اجرای این طرح ورود کردهاند، افزود: این طرح در بعضی از دانشگاهها مانند دانشگاه فرهنگیان در حال اجرا است.
وی بیان کرد: به دلیل استقبال بالا از اجرای این طرح توسط دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و دیگر نهادها، تفاهمنامهای جهت پیشبرد و تحقق اهداف طرح تابآوری اجتماعی در استان منعقد خواهد شد.
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری فارس همچنین یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون با همکاری ادارهکل زندانهای استان و ستاد دیه موفق به آزادی ۱۴ زن زندانی جرائم غیرعمد فارس شدیم.
انتهای پیام/ر