به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دستگاه تبلیغاتی – امنیتی بیبیسی فارسی که کارویژهاش پوشش وارونه و تحریف شده اخبار ایران و فارس زبانان است، هر از چندگاهی خط ایجاد اختلاف و تفرقه میان مردمان دو کشور دوست و همسایه افغانستان و ایران را با برجستگی خاصی پی میگیرد.
بی بی سی فارسی بارها نشان داده که نمیتواند خشم خود را از سلحشوری مدافعان حرم افغانستانی تیپ فاطمیون، پنهان کند و در روزهایی که در همه محافل سخن از دلاوریهای مدافعان حرم افغانستانی بود، بنگاه خبرپراکنی بی بی سی فارسی، یا سکوت کرده بود و یا اخبار کذبی را پیرامون وضعیت افغانستانیهای مقیم ایران منتشر میکرد تا به خیال خام خود از این طریق، همبستگی ایمانی رزمندگان ایرانی و افغانستانی مدافع حرم را تحتالشعاع قرار دهد.
بی بی سی فارسی رسانه دولتی انگلیس که یکی دو سال است، ویدئوهایی با عنوان شهروند خبرنگار منتشر میکند و بدون بررسی صحت و سقم محتوای این ویدئوها، آنها را در خروجی خود قرار میدهد اخیرا نیز با اغراض مشخصی ویدئویی مشکوک را منتشر کرده و مدعی شده که این ویدئو به «ضرب و شتم زنهای افغانستانی، بهدست مردان ایرانی، بر سر مزار شهدای گلدشت نجفآباد اصفهان» اختصاص دارد. در واقع هدف گردانندگان مغرض بی بی سی از پخش این ویدئو این بود که به دروغ القاء کنند خانواده معظم شهدای مدافع حرم افغانستانی در ایران نه تنها تکریم نمیشوند که مورد آزار نیز قرار میگیرند.
اما نحوه فیلم برداری از صحنهای که بی بی سی مدعی ضرب و شتم زنهای افغانستانی، بهدست مردان ایرانی است به قدری مبتدیانه است که با یکبار دیدن آن، تقطیع و تحریف آن مشخص میگردد.
در ویدئوی بیکیفیت موبایلی پخش شده در بی بی سی، صرفا مجادله عدهای در یک آرامگاه به تصویر کشیده شده و برخلاف ادعای بی بی سی، هیچ نمادی در این ویدئو که نشان دهد آرامگاه مزبور، مزار مطهر شهداست وجود ندارد.
بیشتر بخوانید:نگاهی به کارنامه اعضای مافیای «بیبیسی» /از پروژه جلادستایی تا حمایت از «جند الشیطان» +تصاویر
همچنین برخلاف القاء بی بی سی، در ویدئوی تقطیع شده مورد اشاره هیچگونه نشانهای که حاکی از آن باشد طرفین مجادله عضوی از خانواده معظم شهدای مدافع حرم افغانستانی هستند نیز وجود ندارد و گردانندگان بی بی سی بر مبنای استنباط آغشته به عناد خود با مردم ایران و افغانستان، ویدئو مزبور را با عنوان «ضرب و شتم زنهای افغانستانی، بهدست مردان ایرانی، بر سر مزار شهدای گلدشت نجفآباد اصفهان» منتشر کردهاند تا به خیال خام خود زمینه تحریک طرفین را فراهم کنند و از این رهگذر پروژه چندین میلیارد دلاری محوله به خود در ناامن سازی ایران اسلامی را هم به پیش ببرند. در آن ویدئو به وضوح مشخص است مجادلهای که گردانندگان بی بی سی از آن به دروغ، تعبیر به ضرب و شتم خانمهای افغانستانی در مزار شهدا کردهاند یک بگومگوی عادی میان دو طرف است.
پیگیری خط ایجاد تفرقه میان قومیتها و اتباع خارجی مستقر در ایران بویژه افغانهای عزیز، دستور کار مشخص گردانندگان بی بی سی است. آنها برای رسیدن به این هدف شوم انواع و اقسام دروغ پردازیها و خبرسازیها را انجام میدهند؛ تا آنجا که حتی اندک اعتبار خبریشان نزد محافل و عناصر ضدانقلاب و معاند هم از بین رفته است و دیگر حتی عناصر ضدانقلاب نیز به اخبار منتشره در بی بی سی بعنوان گزارهای مقرون به واقعیت نمینگرند.
البته همانطور که اشاره شد همبستگی ایمانی و مذهبی رزمندگان ایرانی و افغانستانی در دفاع از حرم آلالله و سرزمینهای اسلامی در عراق و سوریه و همچنین مجاهدتهای خانوادههای بزرگوار رزمندگان افغانستانی، موضوعی نبود که گردانندگان بی بی سی بتوانند خشم خود در قبال آنرا پنهان کنند؛ لذا در چند سال اخیر که اوج سلحشوریهای رزمندگان افغانستانی در لشکر فاطمیون تبلور داشت و مردم قدرشناس و شهیدپرور ایران اسلامی در استقبال از پیکرهای مطهر شهدای افغان سنگ تمام میگذاشتند، بی بی سی به موازات این اخبار واقعی و حماسی، اخباری جعلی از وضعیت افغانستانیها در ایران و حتی دروغهایی مضحک در مورد نحوه اعزام رزمندگان افغانستانی به جبهههای نبرد در سوریه مخابره میکرد.
منبع:میزان
انتهای پیام/