پنجمین جشنواره مرغوبترین انجیر ایران در گلوگاه  آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ، محمدرضا تباکی فرماندار گلوگاه در حاشیه آغاز به کار پنجمین جشنواره مرغوبترین انجیر ایران در گلوگاه گفت: توسعه باغ‌ های انجیر، فرآوری و سودآوری، ایجاد اشتغال پایدار، برندسازی انجیر، توسعه گردشگری و ایجاد صنایع تبدیلی از اهدافذ برگزاری جشنواره انجیر است.

وی افزود: تاکنون دو سرمایه گذار به مرحله نهایی دریافت تسهیلات برای ساخت صنایع تبدیلی معرفی شدند.

فرماندار گلوگاه گفت: اکنون مجوز ایجاد یک مرکز صنایع تبدیلی و فرآوری انجیر به سه میلیارد تومان و یکی دیگر با ۵۱۵ میلیون تومان اخذ شده و به زودی شاهد توسعه اقتصادی در این بخش خواهیم بود.

طبق برآورد‌ها حدود ۱۵۰ هکتار باغ‌ های انجیر در شهرستان گلوگاه وجود دارد که سالانه حدود ۱۰۰۰ تن انجیر در این شهرستان برداشت می‌ شود.

در این شهرستان انواع انجیر گلوگاه شامل انجیر سفید، سیاه، ۳ فصل و انجیر سفید دیررس برداشت می‌ شود.

انتهای پیام/ م

آغاز پنجمین جشنواره مرغوبترین انجیر ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار