برداشت فندق از سطح ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ علی اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: با توجه به وجود سرمازدگی بهاره در سال جاری میزان عملکرد محصول فندق نسبت به سال گذشته کاهش یابد و با ۴۰ درصد سرمازدگی میزان تولید حدود هزار و ۹۰۰ تن شود.

اکبری اضافه کرد: سطح زیر کشت باغات فندق استان در سال جاری به میزان ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار است که از این میزان ۳ هزار و ۱۴۵ هکتار باغات بارور و ۵۵ هکتار غیر بارور است.

به گفته وی، تنها سطح زیر کشت این محصول در استان در شهرستان قزوین منطقه الموت غربی است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برداشت فندق در استان تا اواخر شهریور ادامه دارد.

اکبری افزود: استان قزوین رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید محصول فندق را در کشور دارد.

وی، ارقام موجود در منطقه را شامل؛ گرد، انگشتی، فرتیل، رند و نگرت ذکر کرد که رقم گرد حدود ۷۰ درصد باغات را تحت پوشش قرار داده است.

انتهای پیام/

آغاز برداشت فندق از سطح ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغات قزوین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار