بختیاری گفت: کم‌یاب‌ترین و بی‌بهاترین کالا در کشور ما آب است و متاسفانه همین آب نایاب، در برخی مواقع صرف شست‌وشوی ماشین و آبیاری درختان در ساعات اوج گرما می‌شود.

کم‌یاب‌ترین کالا در ایران بی‌بهاترین کالاستبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این‌که «واقعی‌سازی بهای آب یکی از محور‌های مدیریت تقاضا و نهادینه‌سازی رفتار درست در مصرف آب است» اظهار کرد: یک بطری آب نیم لیتری را در تهران با قیمت ۱۰۰۰ تومان تهیه می‌کنند و این در حالی است که به عنوان مثال آبی که از سد لار در تصفیه‌خانه پنجم تهران تصفیه می‌شود و از باکیفیت‌ترین آب‌های جهان است، لیتری شش ریال به مشترکان تحویل می‌شود.

 


بیشتر بخوانید:جیره بندی​ آب تهران در دستور کار نیست


بختیاری با اشاره به تنگنا‌های مالی این شرکت گفت: در غرب تهران تونلی از سد کرج به سمت تصفیه‌خانه شماره ۶ تهران احداث و تصفیه‌خانه‌ای نیز در شمال غرب تهران ساخته شده است که ۱۰۰۰ میلیارد تومان ارزش روز این تصفیه‌خانه است و اکنون فقط به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز آن نیاز است، اما، چون این اعتبار فراهم نشده، حدود شش سال است که این تصفیه‌خانه بدون استفاده مانده است و این امر باعث شده است ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه، بدون استفاده بماند و مستهلک شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پایان گفت:میانگین بارش در کشور ۲۵۰ میلی‌متر بوده که در ۱۰ سال اخیر به ۲۰۵ میلی‌متر در سال کاهش یافته است و در سال آبی امسال نیز تاکنون ۱۶۰ میلی‌متر بارش گزارش شده است.

انتهای پیام/

واقعی‌سازی بهای آب یکی از محور‌های مدیریت تقاضا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
کشت هندوانه و صیفی جات و گوجه فرنگی و سبزیجات با سیستم غرق آبی هزاران برابر این حرفها هدر رفت آب دارد . الان مصرف آب شهری کلا بیشتر از ۸٪ نیست . بجای اینحرفها ظرفیت تصفیه آب شرب را بالا ببرید و کشت گلخانه ای و هایپرونیک را جایگزین کنید .
آخرین اخبار