به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو(پاون)، محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در جریان تصویب طرح آبرسانی اضطراری به تهران که امروز در شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید، گفت: طرحهای انتقال آب به تهران که از طریق حفر تونل در شرق و غرب این شهر در حال انجام است، در برابر زمینلرزهای به بزرگی 8 ریشتر مقاوم است و به این ترتیب در پنج سال آینده سامانه تامین آب تهران و ورودی آب این شهر به لحاظ تابآوری تضمین میشود.
بختیاری افزود: در بحث توزیع آب داخل تهران نیز با تصویب این طرح و تکمیل طرح قمر بنیهاشم (رینگ تهران) که تاکنون 40 درصد آن انجام شده است، میتوان گفت که نگرانی برای تامین آب شهروندان پس از وقوع زمینلرزه احتمالی وجود نخواهد داشت.
وی در تشریح طرح آبرسانی اضطراری به تهران گفت: بر مبنای این طرح در همه محلات تهران که تعدادشان بیش از 374 محله است، مخازنی به حجم 100 تا 300 مترمکعب ساخته میشود که میتوانند آب مورد نیاز شهروندان را تا 72 ساعت پس از وقوع حادثه تأمین کنند.
به گفته بختیاری تاکنون دو مخزن اضطراری در تهران به بهرهبرداری رسیده که 100هزار لیتر ظرفیت دارند و در شرایط بحرانی در سه روز ابتدایی، آب مورد نیاز حدود 11 هزار نفر را تامین میکنند و مکانیابیها به صورتی انجام شده است که در سه روز ابتدایی حادثه، هر شخص در فاصله نهایتا هزار متری بتواند به این مخازن دسترسی داشته باشد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران هزینه ساخت هر یک از مخازن این طرح را بین 800 میلیون تا یک میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: در چارچوب تصویب این طرح میتوان اعتبارات لازم برای انجام این طرح را تامین کرد.
انتهای پیام/