به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عزت الله یوسفیانملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره نحوه نظارت بر اختصاص ارز 4200 تومانی به شرکتها برای واردات کالاهای اساسی گفت: اولین گامی که باید در این بخش برداشته شود همانند همه موارد مبارزه با مفاسد اقتصادی، شفافیت است. یعنی هیچ دلیلی ندارد کسی ارزی را برای واردات گندم یا کالاهای ضروری مانند دارو گرفته باشد و محرمانه باشد.
وی افزود: در حال حاضر منشا اکثر اتفاقاتی که در کشور می افتد، به خصوص وام هایی که گرفته شده و معوق شدند و پرداخت نشدند به دلیل پنهان کاری بود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به اختصاص 11 میلیارد دلار ارز دولتی اشاره کرد و اظهار داشت: از این مقدار تنها 2 و نیم میلیارد دلار افشا شده و متاسفانه مشخص نیست نزدیک به 9 میلیارد دلار چه شده است.
وی متذکر شد: اگر تاکنون موفق نشدیم ارز را تک نرخی کنیم، به دلیل کالاهای ضروری بوده است. تک نرخی کردن ارز یعنی رها کردن ارز در بازار تا با گردش مالی و اقتصادی در کشور قیمت خودش را بیابد. در حال حاضر ارز به 8 الی 9 هزار تومان رسیده در این صورت با این ارز نمیتوان برنج و گندم از خارج از کشور خریداری کرد و امکان زندگی برای مردم نیست و دولت ناگزیر است برای دارو یا کالای اساسی، ارز را با قیمت پایین تری ارائه دهد.
یوسفیان ملا با بیان اینکه میزان مصرف کالاهای ضروری در کشور کاملا مشخص است، گفت: مصرف گندم در کشور بین 11 تا 11 و نیم میلیون تن در سال است و 2.5 تا 2 میلیون و 700 هزار تن مصرف برنج سالانه است. ما 2 میلیون تن تولید برنج داریم و 700 هزار تن کسری داریم اگر ارز را دقیقا به همین اندازه اختصاص دهند، دیگر برای قاچاقچی منفعتی وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: میزان مصرف دارو نیز مشخص است و بیماران خاص مشخص هستند و اگر به تعداد مورد نیاز دارو، ارز را اختصاص دهند و این مقدار و شرکت وارد کننده را افشا کنند، تکلیف مردم مشخص می شود.
انتهای پیام/
آیا بازهم امیدوار به فساد زدایی باشیم!!!!
یعنی چی مشخص نیست؟؟
یعنی طبق یه حساب سرانگشتی به هرکس تو ایران ۱۱۲ دلار میرسه از این پول
احتمالا خم شدن از جیبشون افتاده
یعنی چی گم شده یه ۱۰۰۰ تومن جابه جا میکنیم کل سیستم بانکی خبردار میشه این همه پول جابه جا میشه کسی نمیدونه کجاست
به ولله حرام حرام حرام است