افضلی گفت: کمکهای مردمی برای بازسازی عتبات عالیات، در داخل کشور صرف خرید مصالح برای حرمهای ائمه اطهار می‌شود.

خیرین بازسازی عتبات، حامیان کالای ایرانی هستندبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید افضلی مسئول امور استانها و جانشین معاونت هماهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات با نادرست خواندن تصور عده‌ای که فکر می‌کنند کمک‌های مردمی به‌شکل ارز از کشور خارج می‌شود، توضیح داد: مبلغی که یک خیر نیت می‌کند صرف توسعه مثلا حرم مطهر علوی شود، در داخل کشور صرف خرید مصالح برای آن حرم می‌شود.

وی تصریح کرد: طی بیش از یک دهه فعالیت ستاد، تمام تلاشمان را کرده‌ایم تا برکت کمک‌های مردمی به چرخه اقتصاد ملی برگشته و صرف خرید محصولات صنایع و معادن ایران و هنر استادکاران ایرانی شود.

جانشین معاونت هماهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات با تاکید بر اینکه نزدیک به 90درصد کمک‌های خیرین در داخل کشور و در راستای حمایت از کالا و کارگر ایرانی هزینه شده است، تصریح کرد: مشارکت‌کنندگانِ در فیض توسعه حرم‌های مطهر افزون بر اجر معنوی، حامی واقعی صنایع و کالای  ایرانی نیز هستند.

وی با اشاره به رکود صنعت ساختمان و تعطیلی پروژه‌های عمرانی طی سال‌های گذشته گفت: در این دوران سخت اقتصادی، ستاد بازسازی عتبات با پشتوانه کمک‌های مردمی، به صنایع بحران زده سیمان، فولاد و فرآوری سنگ کشور جان دوباره‌ای بخشید.

به گفته افضلی، بسیاری از رشته‌های صنایع دستی مانند قلمزنی، میناکاری، خاتم‌کاری، درودگری، آئینه کاری و کاشی‌کاری در حال فراموشی بود گفت: ستاد بازسازی عتبات به برکت کمک‌های مردمی، با ایجاد تقاضا و بازار کار برای این صنایع، آنها را احیا کرد به طوریکه طی این سال‌ها بیش از 500 آئینه‌کار جوان در پروژه‌های عتبات مهارت لازم را فراگرفته و اکنون استادکاران برجسته‌ای شده‌اند.

وی با بیان اینکه هموطنان مناطق محروم بیشترین میزان مشارکت در بازسازی و توسعه عتبات را دارند افزود: بانوان نیز سهم ۵۰ درصدی در این امر مقدس دارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار