به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛ سرهنگ جعفر رحمتی رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی گفت: درپی وقوع سرقت ۱۳۷ دستگاه تلفن همراه از انبار اداره تملیکی استان دستگیری سارق یا سارقان به طور ویژه در دستورکار ماموران قرارگرفت.
سرهنگ رحمتی افزود: در این راستا مأموران تحقیقات خود را آغاز و با فعال شدن واحدهای گشتی و جمع آوری شواهد موجود سرنخهایی از دست داشتن یکی از کارگران معاینه فنی جنب اداره تملیکی در این سرقتها به دست آمد.
وی با اشاره به دستگیری متهم در یک عملیات غافلگیرانه بیان داشت: متهم در تحقیقات پلیسی به سرقت ۱۳۷ دستگاه تلفن همراه به ارزش بیش از ۴ میلیارد ریال اعتراف کرد.
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان با بیان اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد از همشهریان خواست توصیههای پلیس را در جهت پیشگیری از وقوع سرقتها جدی گرفته وهرگونه موارد مشکوک را بلافاصله از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/ن
دستگیری سارق در زنجان