معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان با برخوداری از سه هزار و ۳۰۰ هکتار با تولید ۱۲ هزار تن رتبه نخست تولید خرمای ارگانیک کشور را به خود اختصاص داده است.

سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید خرمای ارگانیک کشور را داردبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، یوسف ریگی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان  اظهار داشت: خرمای ارگانیک سیستان و بلوچستان از نوع ربی است و در مناطق مک سوخته سراوان و روتک خاش تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه در تولید خرمای ارگانیک هیچ کود و سمی استفاده نمی‌شود ادامه داد: سال گذشته حدود سه هزار و ۱۶۰ تن خرمای ارگانیک این استان به اروپا صادر شد.

ریگی ادامه داد: ۱۵ هزار هکتار از سطح باغات این ۲ منطقه در سیستان و بلوچستان به کشت خرما ربی اختصاص دارد که تاکنون سه هزار و ۳۰۰ هکتار آن مجوز تولید خرمای ارگانیک را کسب کرده اند.

وی افزود: ۹۷۴ بهره بردار بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان به تولید خرمای ارگانیک مشغول هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در چند سال اخیر سطح زیر کشت خرمای ارگانیک استان در ۲ منطقه خاش و سراوان از ۱۱ هزار هکتار با همکاری این سازمان و مشارکت کشاورزان به ۱۵ هزار هکتار ارتقا پیدا کرده است.

وی بیان کرد: در مجموع ۵۷ هزار و ۱۶۲ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت خرما اختصاص دارد که ۴۵ هزار و ۱۷۰ هکتار آن بارو و بقیه غیر بارور است.

ریگی با بیان اینکه ۷۰ نوع خرما در سیستان و بلوچستان کشت می‌شود افزود: بیشتر خرمای تولیدی این استان به انواع ربی، مضافتی، هلیله، زاهدی، پیارم، نگال و کوتومی اختصاص دارد که سال گذشته حدود ۱۸ هزار تن خرما به سایر کشور‌ها صادر شد.

انتهای پیام/ع

 ۱۵ هزار هکتار از سطح باغات  سیستان و بلوچستان به کشت خرمااختصاص دارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.