به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور شکیب مهر سفیر ایران در ساحل عاج : کشور ساحل عاج ظرفیت خوبی دارد و در حوزههای مواد ِدارویی، تجهیزات پزشکی، ساختمان، صنایع شیمیایی و تبدیلی میتوانیم با آنها وارد مذاکره شویم.
وی اضافه کرد: کشور ساحل عاج هم تولیدات خوبی در زمینه کشاورزی دارد و حدود ۴۰ درصد کاکائو جهان، در این کشور تولید میشود و در تولید پنبه، روغن پالم، کائوچو، ظرفیتهای بسیار بالایی دارد که میتواند برای ما جذابیت داشته باشد.
شکیب مهر اظهارداشت: نبض اقتصاد ساحل عاج و کشورهای غرب آفریقا در بندر مستقل آبیجان میتپد و این بندر مستقل نقش ممتازی در اقتصاد ساحل عاج ایفا میکند.
وی یادآورشد: ۹۰ درصد تجارت کشور ازاین بندر صورت میگیرد و این دادوستدها ۸۰ درصد درآمد گمرکی کشور را تشکیل میدهد و سالانه بیش از ۲۰ میلیون تن کالا از این جا عبور داده میشود و این ظرفیت برای توسعه اقتصادی مهم است.
شکیب مهر تصریح کرد: در شرایط تحریم میتوانیم از ظرفیت تهاتر کالا با کشور ساحل عاج استفاده کنیم و صادرات خود را نیز افزایش دهیم.
سفیر ایران در ساحل عاج بیان کرد: در حال حاضر صادرات کشورمان به ساحل عاج حدود ۱۰ میلیون دلار و واردات ما از این کشور یک میلیون دلار است که صادرات ما تا چند برابر به راحتی امکان پذیر است.
وی اظهارداشت: ساحل عاج سومین بندر بزرگ آفریقایی است و دروازه ورود کالا به غرب آفریقاست و میتواند برای ایران به عنوان بازارهای هدف جدید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/پ