احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت:ماهواره ها قبل از پرتاب باید در اتاق تمیز قرار بگیرند و سپس برای پرتاب به پرتابگر منتقل شوند و ماهواره این دانشگاه هم اکنون پلمپ و در اتاق تمیز قرار دارد.
وی ادامه داد:این ماهواره سال گذشته با حضور رئیس جمهور بهره برداری رسید و از آن زمان به بعد در اتاق تمیز قرار گرفته تا توسط سازمان فضایی تست و آماده پرتاب قرار گیرد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر اضافه کرد: این ماهواره برای کاربردهایی مانند سنجش از راه دور خواهد داشت و در قالب یک طرح بزرگ ملی و با مشارکت چندین دانشگاه اجرا می شود که امیدواریم سال آینده شاهد انعقاد قراردادهای مربوطه باشیم.
معتمدی درباره زمان دقیق پرتاب این ماهواره تصریح کرد: در این باره چیزی نمی دانم و این مربوط به سازمان فضایی است و قطعا پس از چک شدن کامل این ماهواره توسط سازمان فضایی و دریافت استاندارد های کامل پرتاب می شود.
وی یادآوری کرد: طبق استاندارد های جهانی معمولا هر ماهواره ای پس از قرار گیری در مدار مقرر، ابتدا از سوی مرکز فرماندهی و هدایت آن در زمین مورد سنجش یا تست قرار می گیرد تا صحت عملکرد آن برای آخرین بار سنجیده شود.
انتهای پیام/
کاش قدر دانشمندان وزحماتشان بابکارگیری حلصل زحماتشان بیشتر وبهتر بدانیم وبه انهااحترام عملی بگذاریم
دلیلش چیه؟
افتخار ایران و ایرانی