نانوایی هایی که مسائل بهداشتی را رعایت نمی کنند در کرمانشاه پلمب می شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه الهی تبار سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری کرمانشاه گفت: نانوایی هایی که مسائل بهداشتی را رعایت نمی کنند تا زمان بهبود وضعیت تعطیل می شوند تا نان با کیفیت و بهداشتی به دست مردم برسانند.

وی گفت : نان بر سر سفره تمام خانواده ها است از این رو این‌ محصول باید با بهترین کیفیت به دست مردم‌ برسد، اما در صورتی که نان بی کیفیت به سفره های مردم برسد تبعات بیشماری خواهد داشت.

الهی تبار افزود : مردم احساس می‌ کنند عده ای سلامت مواد غذایی را تضمین می کنند از این رو باید این اعتماد را روز به روز افزایش دهیم.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

بررسی وضعیت نان در کرمانشاه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.